Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pécsen milyen jó randi helyszínek vannak?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz a második találkám egy lánnyal. Az első randin csak beszélgetés volt (3 órás xd), ismerkedtünk, sétáltunk. Viszont most a második találkán, le akarom nyűgözni, konkrét programot szeretnék kitalálni, megtervezni az egészet, hogy minden tökéletes legyen, szeretném ha nagyon jól érezné magát. El akarok menni érte kocsival, elvinni helyekre majd hazavinni a végén:). A kérdés, hogy Pécsen hova érdemes vinni, hol vannak nagyon szép helyek, tavak vagy mittudom én:). Szent István Tér, meg ezeket a tereket ismerem, de mindenki ott randizik, vmi különlegesre gondoltam:) Olyan helyre gondoltam, ami este nagyon szép, vagy vmilyen tavat körbe lehetne sétálni, vagy esetleg ahonnan az egész várost látni lehet, szval értitek:) Minden ötletre vevő vagyok :)2012. szept. 17. 17:04
1/8 anonim válasza:
Mi tettyére mentünk egy csomószor...egész várost látni, este nem tudom hogy milyen...van ott egy jó puccos étterem is (de csak ha kőgazdag vagy mert az éttermi árak dupláját kérik)
2/8 anonim válasza:
"vagy vmilyen tavat körbe lehetne sétálni"
Malomvölgyi tó. (Én inkább napközben vinném el oda, ki tudja miféle emberek járnak este arrafelé)
3/8 anonim válasza:
Szerintem este mindenképpen a Tettyére vidd fel, vagy a Felszabadulás emlékműhöz. Nagyon szép a táj, főként este, amikor minden kivan világítva. Utána vagy még előtte a Király utcában vagy a környékén hívd meg valamire, az is elég hangulatos utca. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket :)
2012. szept. 17. 18:52
5/8 A kérdező kommentje:
És ez a felszabadulás emlékmű hol található pontosan? Merre fele? :D
2012. szept. 17. 18:56
7/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Pontosabban: A Pálosok templomától a Hotel Kikelet felé vezető műút déli oldalán található.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2012. szept. 18. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!