Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 29 éves vagyok - összejövőben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves vagyok - összejövőben egy 23 éves sráccal, aki 25-nek hisz. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy őszintének kellett volna lennem, de így is csodálkozott, azt hitte, annyi idős vagyok, mint ő! Kérdezte, hány éves vagyok, és hirtelen - már iszogattunk is előtte - nem tudtam, mit mondjak, és tudtam, hogy ha sokat gondolkozok, gyanús lesz, így hirtelen nem tudtam, mit csináljak, és rávágtam, hogy 25... :S Komoly dolog még nem történt, beszélgetünk, stb. de nyilvánvaló, hogy akar valamit, és engem is kíváncsivá tett. Most mit csináljak? Nem sokan tudják, hogy pontosan hány éves vagyok, talán mástól nem tudja meg... Mit gondoltok? Mit csináljak?
2009. júl. 31. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

én 27 vagyok, barátom 19 :DD

Mondd el neki nyugodtan, a pasikat mindig vonzzák a tapasztaltabb nők :)

Tényleg ne félj :)

2009. júl. 31. 16:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de ő a 25-öt is furán reagálta le : "Hoppá akkor két évvel idősebb vagy nálam" vagy valami ilyesmi.. Azt se tudtam, hova nézzek.....
2009. júl. 31. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyenes út mindig a legjobb. Ha mégis mástól tudja meg, nem fog neked hinni más (nagyobb) dolgokban sem. De ez csak az én véleményem! :) Egyékbént sok boldogságot! :)
2009. júl. 31. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyen alapvető dolgot akarsz előle eltitkolni, mint a korod??? hogy akarsz így bármit is tőle, ha már ennyiben sem vagy őszinte? jobb, ha nem mástól tudja meg, mert akkor soha semmit nem fog neked elhinni többet....inkább mond el, és azt is, hogy miért tagadtad le a korod, talán így még megérti és lehet belőle valami

viszont van egy örök érvényű dolog: mindenre fény derül előbb, vagy utóbb

2009. júl. 31. 16:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam.... De most hogy csináljam, legközelebb találkozunk és ezzel fogadjam? Vagy várjam meg, míg valami ilyesmi szóba kerül? HOgy oldjam meg, hogy minimalizáljam a konfliktus esélyét?
2009. júl. 31. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Hívd fel most! MOndd azt: figy el kell mondanom hogy 29 vagyok nem 25, és hogy akarsz-e velem így is talizni. És azonnal megtudod a választ. És szerintem akarni fog :)

nem kell rizsa, csak egyenesen,ésminél előbb.

2009. júl. 31. 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebbi találkozás alkalmával (szégyenlősen, és kislnyosan) valld be neki! :)))
2009. júl. 31. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
kislányosan (akartam írni)
2009. júl. 31. 16:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát, ez a 2 tulajdonság távol áll tőlem, de igyekezni fogok túlesni rajta! Köszi mindenkinek, jó fejek vagytok!
2009. júl. 31. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:

"azt hitte, annyi idős vagyok, mint ő"

Akkor szerintem nem lényeg, h 29vagy. Mert ha 23nak nézett akkor az tök jó:)Ha bejöttök egymásnak, meg közös a szimpátia meg stb. akk nem azzal fog szerintem foglalkozni, h mennyi idős...bár aztán kitudja pasik:D/bocsi a pasiktól/.

2009. júl. 31. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!