Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne még tennem érte? (Lent)
Az exemmel Április elején szakítottunk. Azóta nem vagyok túl rajta és most is nyaggatom vele hogy meg kéne újra próbálni. A kapcsolatunkban mindketten követtünk el hibákat,én nagyobbakat kicsit,melyek lehet lelkileg kicsit megbántották..Anno azt mondta hogy nem tudott mellettem kiteljesedni,bezártnak érezte magát. Ezt én nem így vettem észre de mindegy.És most szeretném vele újra kezdeni. Könyörgöm neki,de csak azt mondja hogy meglátjuk. Én tényleg nagyon szeretem.Ráadásul egy iskolába is járunk csak egy évfolyammal alám jár. Nehéz rátekintenem minden nap így. Kérlek segítsetek hogy mit kéne még tennem érte?
Verseket írtam neki,bevallottam mindent hogy mennyire szeretem,megváltoztunk azóta stb.
Vele nem nagyon lehet beszélni ilyenekről.Elpoénkodja néha..Tényleg próbáltam túl lenni rajta,nem ment. De megpróbálom a tanácsodat. Láttam ő is alkalmazta ezt a fórumot.De várok még ötleteket.
Itt az ő dolga... http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!