Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a szépség nagyon relatív dolgot ki találta ki? Nem túl nagy ordashazugság ez szerintetek, ugye csúny fiúk ezt ti is így gondoljátok?
Figyelt kérdés
Ez maximum akkor igaz, ha valami megosztja az embereket. Pl a Notre Damera van ember aki azt mondja, hogy szep van aki azt hogy neki ez a regies stilus nem jon be. Vagy Londonra van aki azt mondja, hogy elbuvolo varos, van akinek ködös es eső igy nem jon be. De senki sem mondja azt, hogy csunya, vagy csak nagyon kevesen. Ellenben az ut szelen hevero kutyakakira senki semmondja azt, hogy ez màr döfi. Ugyanigy van ez az embereknel is, hogy van aki sokaknak tetszik,van aki megoszto a kulsejet tekintve, es van aki ugy nez ki mint egy ork es a kutya sem nez ra. Szoval szerintem ez hogy mindenkinek mas tetszik ez csak bizonyos korlatok kozott mukodik. Akkor minek hangoztatjak, hogy mindenki tetszikvalakinek es lesz csaja a csunya fiuknak is? Mert ez nem csipkerozsika mese.2012. szept. 16. 21:46
1/7 anonim válasza:
Csúnya vagyok, ez tény. Senkinek sem tetszettem, ez is tény. El sem nagyon fogadtak, ez is tény. Őőő, ja.
2/7 anonim válasza:
Nem értelek... most mondtad hogy a városoknál is van ilyen hogy valakinek tetszik, másnak nem. Ugyanez van az embereknél is. Van aki sokaknak tetszik, más pedig kevésnek. Hol itt a probléma?
3/7 anonim válasza:
Szerintem relatív, láttam már csúnya lányt helyes pasival:D szerelmesek voltak egymásba :)
4/7 anonim válasza:
nem a külső számít... Én ma egy szép délutánt töltöttem egyik rokonnal és ő duci srác 120 kiló körül van de olyan humora van, kedves, figyelmes stb. -sajnos felesége elhagyta van 2 gyerekük. mindig szurkolok találjon már valakit magának. Ma is mutatta milyen társkeresőkön van fenn... Mondta neki sem a kinézet számít meg ha talál valakit még melóznia is csak otthon kel stb. Akkora szíve lelke van, de még sincs szerencséje a nőknél, mert mindig csak melózik :(
5/7 anonim válasza:
A SZEPSEG relativ, ki beszelt itt CSUNYASAGROL.
Aki csunya az csunya, de aki szep az van akinek bejon, van akinek pl nem tetszik, hogy egyik cickoja nagyobb, mint a masik, s igy neki nem annyira szep.
6/7 anonim válasza:
Hidd el, tényleg mindenki tetszik valakinek, csak minél csúnyább vagy, annál kevesebb embernek. Az igazán csúnya emberek nagyon-nagyon kevés embernek tetszenek már, de valakinek ők is tetszenek.
Ez még az extrém csúnya emberekre is vonatkozik - pl. vannak olyan csávók, akiknek az a perverziója, hogy a nőjük minél kövérebb legyen. Na, az ilyeneknek még a 300 kilós csajok is bejönnek, sőt, odavannak értük.
7/7 anonim válasza:
Én is szoktam irkálni, hogy relatív. Hiszek is benne. Tudom is, hogy így van. Honnan tudom? Mindennek megvan a párja a világon. Még az anyag ellentéte is létezik. El tudod képzelni? Nem. Attól még ott van. Nem nehéz belátni, hogy a világon veled egy szinten lévők is nagy számban fordulnak elő. Nők és férfiak is. Mégsem ennyire egyértelmű ez, és nincs arra szabály, hogy külsőleg csak egy szinten lévő emberek találhatnak egymásra. Sokan nem vagyunk saját magunk külsejével tisztában, nem jól mérjük fel azt. Nem is teljesen tudjunk, mivel már írtam, nincs benne szabályszerűség. Talán a dolgok mögé kéne nézni. Mi van, ha mégsem a külsőd miatt utasítanak vissza 40x, hanem a förtelmes természeted miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!