Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék értelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék értelmes, intelligens, egyedülálló gyermektelen, szép, jólelkű barátnőt magamnak a fővárosban, aki nem pénzért árulja magát és nem váltogatja partnereit? (32/F)

Figyelt kérdés

2012. szept. 16. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%

Iiiiisteneeeem-.-

Aki értelmes, intelligens, szép, jólelkű, már eleve nem a pénzért árulja magát.

És az, hogy nem válogatja a partnereit marha nagy hülyeség, akkor már nem is lenne intelligens. Muszáj válogatja a partnereit, nem úgy működik ez, mint a mesékben.

2012. okt. 11. 11:31
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

Elnézést.

A mai kiábrándító gyakorikérdésezés után eléggé besokaltam, és félre olvastam. Szóval "nem váltogatja", az is hozzátartozik a jólelkűséghez, ami lényegében azt jelenti, hogy ismeri önmagát.

2012. okt. 11. 11:34
 13/20 A kérdező kommentje:
Azért lehet, hogy nekem is fog kelleni néhány dioptriás szemüveg. Köztudott ugyanis, hogy a monitor fénye szárítja, rontja szemet.
2012. okt. 13. 20:10
 14/20 anonim válasza:
52%
Ilyet inkább vidéken találni.
2012. okt. 18. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
azért ne nézzétek már le a pestieket... nekem a nőismerőseim része ilyen, amit leírtál + én is ilyen vagyok, csak én kapcsolatban élek, de nem tudom, te milyen körökben mozoghatsz, ha nem ismersz normális nőket.
2012. okt. 22. 00:54
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

mesekönyvekben

egyetlen reményed, ha van pénzed utazgatni és keresel egy vidéki, fiatal lányt. azok még nem mind ribancok, de ők is csak talán azért, mert nem volt lehetőségük megdugatni magukat.

tudom, nehéz eleinte elfogadni, hogy a nők csak dugásra jók, de idővel majd rájössz, ha eleget csalódtál, hogy mindegyikben meg kell keresni a hibát, mert minél később jön elő, annál nagyobbat esel. egyiket se vedd komolyan, ne higgy nekik és ne táplálj irántuk komoly érzelmeket. majd ha 5 évet kihúztok együtt és még szeretitek egymást, akkor talán.

"Érdekes, én minden pontnak megfelelek, még a korom is egyezik a tiéddel, de a férfiaknak általában a ribik kellenek, nem az ilyen komoly felfogású nők, mint jómagam."

ez nem igaz, rengeteg komoly fiú van itt aki normális barátnőt keres, és ezek ott vannak a világban is, csak a nőknek meg általában a bunkó jóképű pasik kellenek, szóval az ilyen srácok kerülnek a barátzónába. de azt elismerem, és szerintem minden értelmesebb férfi tudja is, hogy a legtöbb hím egyed csak dugni akar. az más kérdés, hogy a legtöbb nő nem is jó másra.

"azért ne nézzétek már le a pestieket... nekem a nőismerőseim része ilyen, amit leírtál + én is ilyen vagyok, csak én kapcsolatban élek, de nem tudom, te milyen körökben mozoghatsz, ha nem ismersz normális nőket."

sok ilyet hallottam már de eggyel sem találkoztam. vagy ezek tipikusan azok a lányok, akiket csak az iskola/munkahely és az otthon közti útvonalon kaphatsz el.

2012. dec. 9. 18:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es hozzászólóra hallgass neki igaza van! Tehát olyan körökben keress,/könyvbemutató,kiállítás/ lehetőleg Bp-környékéről,én ismerek 1 ilyen csajt!
2013. jan. 8. 22:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem válogat? Erre egy facebookos példát tudok felhozni:

-Jársz velem?

-Ja!

De hogy válaszoljak: az ilyen nők limitált kiadásúak voltak.

2013. febr. 7. 18:57
 19/20 A kérdező kommentje:
Összefoglalva az eredményt: félnek a lányok ismerkedni. Ami annyit jelent, hogy bántalmazzák őket, aminek nem szabadna megtörténnie.
2013. febr. 12. 19:52
 20/20 acelsziv ***** válasza:

KÉRDEZŐ!!!!

Nézz már szét ember!! Ketten is jelentkeztek...

2013. máj. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!