Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez így?! ( 15-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így?! ( 15-17 éves lányok! )

Figyelt kérdés

A külsőmmel szerintem nincs semmi gond, aranyosnak, kedvesnek, jó fejnek és viccesnek tartanak a környezetemben levő lányok( mondták, hallottam), nem cigizek és nem is piálok sokat, még sincs barátnőm....Szerintetek mi lehet a baj?

17/f

2012. szept. 15. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#7 - én is kérek képet ha nem gond, kiváncsi vagyok, hogy a külsőd miat csaptak-e be
2012. szept. 17. 20:39
 12/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem. általában helyzetnek megfelelően tudok viselkedni.
2012. szept. 17. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj már 7#!
2012. okt. 3. 20:08
 14/16 phffff válasza:
Légyszi nekem is küldj képet, ha tényleg azt szeretnéd én őszintén megmondom hogy ha tényleg a külsőddel van a baj :))
2012. okt. 3. 20:13
 15/16 anonim válasza:
az a baj,hogy nem cigizel meg piálsz... akkor "laza,menő" lennél ...:S sajnos sok lánynál így van ez az általad leírt korosztályban :(
2012. okt. 14. 18:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha tényleg úgy van ahogy leírtad és mind s küldős mind a belsőd ilyen szuper akkor tényleg csak annyi lehet a gond, hogy nem kezdeményezel. Az én barátom (22 éves) nekem tökéletes mind külsőleg, mind belsőleg és neki is egyetlen egy kapcsolata volt előttem, mert nem mert kezdeményezni. Aztán jöttem én és olyan bátor volt, hogy egy szórakozóhelyen leszólított. Találkoztunk utána egyszer kétszer és össze is jöttünk. Azóta boldog vagyok, hogy volt ilyen bátor és mert kezdeményezni. :)) Imádom.

Sok sikert neked a továbbiakban és ha gondolod küldj egy képet és tudom szubjektív véleményt mondani rólad.

17L

2012. okt. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!