Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez így?! ( 15-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így?! ( 15-17 éves lányok! )

Figyelt kérdés

A külsőmmel szerintem nincs semmi gond, aranyosnak, kedvesnek, jó fejnek és viccesnek tartanak a környezetemben levő lányok( mondták, hallottam), nem cigizek és nem is piálok sokat, még sincs barátnőm....Szerintetek mi lehet a baj?

17/f

2012. szept. 15. 21:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

mégiscsak a külsőddel lesz itt a baj

vagy a belsőddel

2012. szept. 15. 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
nem feltétlen kell vmi bajnak lennie benned, h ilyen korodra még ne legyen bnőd..
2012. szept. 15. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Engemis normálisnak mondanak,s mért van ez ugy h leakarnak csak fektetni a pasik,s senki nemakar komoly kapcsolatot?15/L
2012. szept. 15. 21:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet h egy csomó csaj szerelmes beléd de te nem teszed meg az első lépést! Légy bátor!:)
2012. szept. 15. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
lehet csak a pofádba nyalnak a hátad mögöt meg kibeszélnek kétszínű a mai lányok nagy része nem lehet megbízni bennük :D
2012. szept. 15. 21:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Igen,szerintem az lehet a gond,h nem teszed meg az elso lepeseket.

Ha epp olyan lanyrol van szo,aki szinten nem lep semmit,gondolhatod ,h mire var.

Nezd,abbol nem lehet gond,ha teszel valamit,ahelyett ,h arra varsz,h egy lany kopogtasson.

Te vagy a ferfi;)

2012. szept. 15. 21:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Hallod,én ugyanilyen vagyok,ráadásul magas,izmos,nagy kék szem,táncolok,küzdősportolok stb, de mégis 3 csaj csak átb*szott eddig,normál kapcsolatom nem volt,pedig szeretnék:/ 16/F
2012. szept. 15. 21:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 küldj már egy képet, nem hiszem el hogy minden lány át*bsz téged ha tényleg így nézel ki:D
2012. szept. 15. 22:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Pedig így van:( (#7)
2012. szept. 16. 11:53
 10/16 anonim ***** válasza:

#7ke dobj egy képet.. ezt így nem hiszem el.. mert ha így lenne kapkodnának utánad a csajok..

amúgy viselkedéseddel enm lehet gond kedves kérdező?

2012. szept. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!