Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki a ma estére?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki a ma estére? SOS!?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel párszor találkoztam, de csak kavartunk. Szerintem nem is akar komolyabbat.

2-3 hét után ma megint írt, hogy később nem megyek-e ki hozzá este?! Nyilvánvaló mit akar.... (pedig elvileg tudja, hogy nem fekszem le vele, ahogy eddig sem tettem)

Mit mondja neki?? Egyrészről mennék is, mert jó vele lenni..és félek, ha most nemet mondok, még ez sem lesz..és többet nem hív, viszont nem akarom, hogy kihasználjon és úgy tűnjön én rögtön ugrok minden szavára?! Ráadásul a haverja is bejön..!

Mit tegyek most?? 18/L

2012. szept. 15. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne menj!

Mond neki, hogy ma sajnos nem érsz rá, de máskor találkozhattok.

2012. szept. 15. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy "bocs ma nem jó,vagy nem érzem jól magam" aztán vagy keres még vagy nem...ha nem akkor örülj neki mert szerintem csúnyán bepartizott volna cimbivel
2012. szept. 15. 20:23
 3/5 anonim válasza:
Így van,nyugodtan meg kell neki mondani,hogy nem érsz rá.Ha nem keres utána,akkor kár érte bánkódnod egy percig is!
2012. szept. 15. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Tesz a fejedre, ha most lemondod? Ezért az emberért ne fájjon a szived! Én gond nélkül nemet mondanék, ha tudom mire megy ki a játék. Én nem szeretnék bábu lenni senki számára.
2012. szept. 15. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocs, menstruálok.
2012. szept. 15. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!