Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Mit mondjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Julcs.Julcs.aaajucsi kérdése:

Mit csináljak? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác akit nyár eleje óta szeretek,egy suliba járunk,már jártunk is de most valahogy nem beszélünk bár nem mondta h dob vagy ilyesmi ,de nem beszélünk ..azt tudom h ő is félős mert nyár elején még mondta is meg akk is félt odajönni és én is ..fb-n keveset vann fent de ha fent van akk általába szokott írni ...Suliba szokott engem nézegetni ,én is deugy h ne vegye eszre (van amikor észereveszem h ő néz de mások is szokták mondani ) ..valamikor meg egyik osztálytársam mondott valamit rólam aztán kérdezgette h mi van ? ..Szerintem már lehetséges h nem szeret ..így a leírtak alapján szerintetek van m,ég esélyem ? hogymenjek oda hozzá h ne nézzen hülyének ?
2012. szept. 12. 19:27
 1/5 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírási hibákért,nagyon nagyon siettem .. 16/L amúgy .
2012. szept. 12. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Te hülyë vagy....

Ha már jártok, akkor menny oda hozzá és beszélgess vele

Mond, hogy "láttam, hogy nézel" bla bla bla csinálj témát basszus "jártok" vagy nem???

Ö ugyan igy van csak roszabb állapotban azt hiszi már nem szereted mert nem keresed és ö ha félös és azt mondtad, hogy az, akkor nem fog odamenni mert fél, hogy odamegy bezsélgetni és kidobod

2012. szept. 12. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
16(F)
2012. szept. 12. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát tudom h gáz ez így ..de mégis olyan fura mintha nem szeretne ..de az mégnagyobb gáz h én még élősebb vagyok ... ..köszi :)
2012. szept. 12. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
tom h hülye vok :S .írjatok még pls.
2012. szept. 12. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!