Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, fel vetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, fel vetem msn-re, de még nem beszéltünk, mert nem tom hogy hogy kezdjem! Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 08:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

én elsőre ált azt szokatm kérdezni h hogy vagy. :) h erre nem azt csak a választ kapom h jól. és utánna halgatás, akk lehet tovább folytatni egész jól...

még csak egyszer csináltam olyat, hogy egy kapcsolatot msnen kezdtem meg.. (de előtte a csaj jelölt be iwiwen, szal nem is én kezdtem az ismerkedést).. de azért személyesen jobb. :)

19/F

2009. júl. 31. 11:27
 12/18 anonim ***** válasza:

A lány tudja hogy ki vagy,ismer téged?ha nem akkor köszönj neki,mond el hogy honnan ismered,és mond neki hogy szeretnél vele megismerkedni,beszélgetni.

beszélj vele az időjárásról,zenéről,filmekről stb..

megkérdezheted hogy milyen dolgok érdeklik,mi a hobbija.

Én ezt tanácsolom,remélem segít:)

2009. júl. 31. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez mind szép és jó. Csakhogy az lesz az első, h megkérdi, miért vetted fel. Akkor legyél tökös, és mondd meg neki, hogy tetszik, és meg akarod ismerni, legyél poénos, és érdeklődő utána!
2009. aug. 2. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
A legelső hozzászólóval mi volt a bajod? Tök jó tanácsokat adott neked.Én lány vagyok és én sem szeretem ha csak egy két szóban válaszolnak nekem.Ha ez volt a problémád.Amúgy tényleg ilyesmikről kellene beszélgetnetek,hogy megismerkedjetek, aztán már jöhet mindenféle téma.
2009. aug. 3. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:
Előző vok.Sorry a tényleges elsőt nem láttam.Szóval én a második válaszolóval értek eggyet.
2009. aug. 3. 21:04
 16/18 anonim válasza:
Pont ugyan ebben a cipőben járok, csak mi már mindjárt az első randinál tartunk. Az elején megmondtam neki, hogy szimpatikus, és szeretnék vele jobban megismerkedni. Elkeztünk egymástól kérdezgetni dolgokat, hogy megismerjük a másikat, mikor már nem volt mit kérdezni, akkor csak egyszerűen beszélgettünk. özben kiderült, hogy kölcsönös a szimpátia... Ha te is tetszel neki, akkor hidd el, hogy jönni fog a téma....
2009. aug. 3. 21:13
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
F@szom, te töketlenezel? Nem tudom ki nem tud becsajozni.
2009. aug. 3. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne b@sztassátok már a kérdezőt! Van, akinek könnyen megy a csajozás, van, akinek meg nehezebben, ki tudja milyen okok miatt! Nem lehet mindenki hú de tökös macsó, aki kinéz magának egy lányt és 5 perc mőlva már smárolnak!

Az meg végképp szánalmas hogy valaki a helyesírása miatt basztatja! Olyan nagy szarvashibákat nem vétett, bár tényleg hibázott, de senki nem tudhatja, hogy azért, mert lusta és képtelen megtanulni helyesen írni (ebben az esetben érthető a lecseszés) vagy éppenséggel azért mert diszlexiás, amiről még lehet hogy ő sem tud.

Először is köszönj neki, mondd meg neki, hogy azért vetted fel mert szimpatikus számodra és ha nem baj, szeretnéd jobban megismerni. Ha pozitívan áll a dolgokhoz, akkor megkérdezheted, hogyan telt a napja, rávezetheted a témát arra, hogy mik a hobbijai, szereti-e az állatokat satöbbi. Csak elkezdeni nehéz, de utána bele fogsz jönni és automatikusan menni fog minden, adja majd magát a helyzet.

2009. aug. 4. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!