Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már csúnya pasitok/csajotok?
Vagyis olyan aki nem kifejezetten szép...? Titeket ez nem zavart?
Olyan hülye helyzet mikor úgy érzem szeretem őt mert aranyos, kedves, de nem akarom megcsókolni sem, mert nem tetszik külsőre. Ez normális?
21/F Gooombaaa
Nekem is volt kevésbé szép barátnőm, de nem zavartattam magam, meg tudtam találni benne a szépet, és jót.
Szerintem nem normális h undorodsz a saját barátnődtől/barátodtól.
Exemmel sokat hecceltek hogy mennyire bűn ronda volt, és torz, még is hogyan jöttem össze vele. Belátom, esztétikailag tényleg nem volt nagy durranás. Viszont nagyon aranyos, és eltudnék olvadni a mai napig az őszinte kedves mosolyától.
Ezt a fiút nem szereted eléggé hogy megcsókold, ne kínozd magad, se őt.
Szijja :)
Én eggyütt vagyok egy sráccal aki nem helyes.A bátyám kifejezetten azt mondta rá h ütnivaló feje van.De ki a frászt érdekel? :D Én a belső tulajdonságit nézem engem nem érdekel a külső.És most jön az h ieneket csak azok mondanak akik maguk is nyomik és nem túl szépek.Nem egóból mondom de 18 éves vagyok az utcán megfordulnak utánam,modellkedni járok jól öltözök és eddig nem érkezett panasz a külsőmre,csak pozitív visszajelzéseket kapok.És nem nem undorodom ha meg kell csókolnom sőt imádom csókolgatni.Mert szeretem (L) és ilyenkor csak ez számít.És szerintem ha csak "aranyosnak" találsz egy fiút akitől még undorodsz is....hát az messze nem szerelem.
Hat szerintem nem normalis:)
A szivedre kell hallgatnod nem csak szem utan menni....
18 eves fiu vagyok es nem tartom magam szepnek igazz nincs is baratnom....
es ha ugy veszuk 1 szep baratnom se volt mert en mindig az utan mentem h kedves aranyos legyen es ne hulye...
ne csak a divat szamitson...
meg az h szegyeltem volna 1iket is ...nem hinnem
ugy szerettem oket ahogy voltak... :) szerintem a kulso nem sokat szamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!