Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az X6-os BMW mennyire punci mágnes?
jaaj valamék nap 1 ilyen szarság állta el a zebrát aztán a nagyon értelmes sofőrje még nézett h miért nem megyünk hát B+ ha 1x ráálltál a zebrára akkor mi a fszt vársz.
nem igazán szeretem az ilyen telepjáró is meg nem is nagy is meg nem is kocsikat.. döntse el mit akar.
személyes nagy szerelmem a 2005ös Shelby GT500 <3
Egy ilyen autóval nem minden nőt kapsz meg, csak az olyat aki amúgyis a vagyont nézi és nem a tulaját, esetleg a saját rétegedből egy szintén pénzes nőt.
Személy szerint jobb szeretik a fiatalabb 20on éves lányok a sportmotorokat, engem is sokszor néznek mondjuk pirosnál vagy ha busz/villamos mellett haladok
24/F
"Egy ilyen autóval nem minden nőt kapsz meg, csak az olyat aki amúgyis a vagyont nézi és nem a tulaját"
Tehát majdnem minden nőt :P
24/F vagyok
Igen minden nőből az alja természetűt :)
Dehogy normálisat aki csak a hapsit nézi, olyat tuti nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!