Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy fiú a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy fiú a suliban hogy szólítsam le?

Figyelt kérdés
sokszor látom a suliban és a buszmegállóban és tetszik, de tegnap teljesen lesokkoltam amikor az osztály legnépszerűbb csaja átment az osztályukba és csak úgy megölelte mondhatni jól kezdődött a napom később azért láttam hogy több embert is megölelt, de teljesen nem nyugodtam meg mit tegyek?
2012. szept. 15. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2012. szept. 15. 10:23
 2/4 anonim ***** válasza:

kedves első.

az csak a szexualitás kategóriára vonatkozik. ez a randizás

2012. szept. 15. 10:37
 3/4 Julcs.Julcs.aaajucsi ***** válasza:
ja és első : előzőnek igaza van és honnét veszed h kevesebb mint 18?? ...ha nem egy osztálby jársz vele akk pl kérdezd meg tőle h nem-e tudja h hol van az egyik tanár ilyesmikmeg h hány óra van stb ..
2012. szept. 15. 10:39
 4/4 asdasd1125 ***** válasza:

a közelében vagy akkor ejts le valamit hátha segít vagy kérdezd meg: - mennyi az idő?

- nem láttad XY-ont?

- nem tudod merre van a .... tanár?

stb. (:

2012. szept. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!