Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet megszólítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megszólítani egy fiút az uszodában?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
héjj a híres tanácsadónak törölték a válaszát :)
2012. szept. 14. 16:53
 12/16 peti21 válasza:
NE!NE!
2012. szept. 14. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:

az ő sávjában úsznék majd megkérdeznék tőle vmi úszás technikai dolgot. Figyelj hogy lehet az, h gyorsúszásban úszok már egy éve és 50 m után mindjárt megfulladok.?

Most egy kiszemelt van akivel mindig találkozol? mert kezdetnek nem rossz aztán mindig hozzá teszel egy kicsit többet.

Pl köszi már sokkal jobban megy blabla

2012. szept. 14. 18:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanabban a sávban úszunk pár hónapja :)
2012. szept. 14. 18:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer egy fiút megszólítottam az uszodában. Megkértem, hogy segítsen feltenni a sapkámat, mert egyedül nem tudom. xD Nagyon sok hajam van, alig fért alá. Nagyon készséges volt.

Mondjuk nekem nem igazán tetszett, de megszólítottam... xD Neked azért lesz nehezebb, mert tetszik neked a srác. Hajrá! :)

2012. szept. 14. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Pl. "Ne haragudj már, nem tudod, hogyan kell víz alatt kézen állni? én párszor próbáltam, de sose sikerült."
2012. szept. 15. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!