Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valakit csak úgy megszólítani?
Figyelt kérdés
Nyert ügyem lett volna, este még hűvös volt, pulcsiban voltam de futottam, hogy elérjem a Hévet, kicsit le is izzadtam.
Felszálltam, találtam egy üres helyet, beültem a menetirányba szemben egy szép lány mellé, levettem a pulcsimat, látta a kockás hasamat ( :) )és rámmosolygott.
Ezen a ponton kellett volna változtatni, mert csak ültünk innentől kezdve és mindketten zenét hallgattunk, ő csak fél füllel..hogy kellett volna csinálnom?
2012. szept. 1. 19:17
1/12 anonim válasza:
Egy "Szia!" általában hatásos. Vagy ha valami frappáns, szellemes mondattal indítasz.
2/12 anonim válasza:
Meg kellet volna basznod ott helyben... késő bánat, már baszhatod... vagyis már nem baszhatod :))
3/12 anonim válasza:
Úgy hogy hangot adsz ki a szádon. Szinte tökmind1 mit mondassz úgyis az számít hogyan mondod, milyen a testtartásod, milyen jeleket sugárzol felé.
4/12 anonim válasza:
Vagy csak kínjában mosolygott, hogy mi a fenéért mutogatott a szerinted kockás hasadat.
5/12 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Nem kell mindenre egyből ráugrani amin lyuk van. Rám is egy csomószor mosolyognak lányok, de mivel én ezzel nem tudok mit kezdeni nem lesz semmi. Számomra az csak egy idegen, akiről semmit nem tudok.
7/12 anonim válasza:
Beszédbe kellett volna vele elegyedni!!Mekkora balek vagy..,csak ültök egymás mellett mint két óvodás:D Mondtad volna neki:"Hellóka,merre lesz az út?Hogy vagy?Tanulsz e még? stb...,tök hétköznapi dolgokról. Aztán a többi adja magát!Máskor legyél tökösebb!!
8/12 anonim válasza:
"Számomra az csak egy idegen, akiről semmit nem tudok."
De ha tetszik és nem, szólítod meg soha nem is fogsz megtudni róla semmit! Ki kell használni olyan lehetőséget ha látod a lányon,hogy nyerő vagy nála,az ilyet vétek elszalasztani én azt mondom!:)
10/12 anonim válasza:
Hát én szarfej vagyok, mert én bár helyesnek tűnök, de nem vagyok közvetlen, hogyan lehetnék? Egy full idegen ember nekem tényleg full idegen :) Vagyis akkor mit mondasz neki, sablon szart? Én azt olyan cikinek tartom, mert egyből érződik, hogy kamu. Egyszer odajött hozzám egy lány, megkocogtatta a vállam, hogy hiphop hallgatok-e. pff. Hát nem értettem a helyzetet. Válaszoltam neki, hogy nem rap-et :D és még feltett egy két kérdést a végén, hogy velem tarthat -e. Én azt hittem a kész átverésben vagyok, nagyon irreális volt és olyan abszúrd helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!