Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek a megvárakoztatásról?

Figyelt kérdés

Biztosan ti is csináltátok már,hogy nem reagáltatok egyből a lánynak, pl. egy üzenetre,e-mailre, hogy kicsit megvárakoztassátok.

Ezt csak akkor csináljátok, ha semlegesek vagytok a lánnyal, vagy akkor is ha éreztek iránta valamit?

Mert én lány létemre akkor is csinálom néha, ha érzek valamit, ti hogy vagytok vele?

Kort és nemet is írjatok légyszíves

2012. szept. 13. 20:18
 1/8 ASOT ***** válasza:
100%

Ez néha működik néha nem.

De ezekkel a dolgokkal nem érdemes játszani. Mert a végén hiába fogsz írni neki sz@rik majd rád.

Érzelmekkel mármint ha van benne akkor azzal ne játssz.

És egyébként sem túl jó ötlet.

2012. szept. 13. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
ilyen esetben gyerekes dolog
2012. szept. 13. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha fiú csinálja lánnyal, hatásos lehet, fordítva kevésbé, mert azt fogja gondolni, h nem érdekel téged.
2012. szept. 13. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
21F Nem tudom mindig én kések.
2012. szept. 13. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Olykor lehet pozitív eredménye is, de csak ha nem esel túlzásba... mondjuk napokig ne várakoztass senkit...

25F

2012. szept. 13. 20:25
 6/8 ASOT ***** válasza:
így van ahogy az utolsó írja, 1-2 nap még elmegy de azért több az nem
2012. szept. 13. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Én egyszer csináltam ilyet,de azért mert egy hétig tartott mire sikerült megfogalmaznom és összeszednem a bátorságom,hogy elküldjem neki az üzenetet.Utána a lány 1 hónap után reagált és lekoptatott.Nem tudom miért kellett neki húznia az agyamat,mert szerintem az első üzenetben is megírhatta volna,hogy kopjak le és akkor talán nem bánt meg annyira.De azóta sz*rok is rá,ha egyszer akar is valamit,már nem érdekel.

21/F

2012. szept. 13. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a fene nagy felsőbbrendűségi érzés.
2012. szept. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!