Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem hogyan mondjam el? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos egy iskolába járunk van egy lány nevetséges de úgy néz ki mint egy mese figura!!! Nem tudom melyik mese de na mind1 én szakács szakmára járok van egy bnője akit énis isnerek szűnetbe aszt monta hogy Annak a lánynak bejővők ő előte mondta de ő elment és azota meg tetszet olyan cuki nem tudom hogy kőzelegyek felé vagy lehet hogy őneki is tetszek énis azért ment el???? Nagyon szeretném ha segitenétek!! A helyes írasi hibákert elnézést mert telon vagYok2012. szept. 13. 16:29
1/3 anonim válasza:
lazán menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy hogy van. ha látod rajta h kedveli a társaságod, akkor hívd el suli után egy üccsire.
2/3 anonim válasza:
Miért fogja mindenki a telefonra a helyesírási hibákat? Nem a teló miatt vagy fogyatékos, sőt, nekem a telefon kijavít.. nem pedig elrontja a szavakat....
"közelegyek" "aszt" "monta" "bejővők" "előte" "tetszet" "helyes irasi"
3/3 anonim válasza:
ja amit az első mondott azt úgy elképzeltem, pont jó. Oda mész aztán szia hogy smint persze közbe szexi mosoooly mm. "Szia bébi,, na mi újság?" *csin,csin* "aaaaa"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!