Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és van egy haverom, aki 19 éves. Sokat járunk bulizni, viccelődünk egymással, nagyon jóban vagyunk.
Az utóbbi időkben elkezdtem többet érezni iránta, sőt, még egy szép álmom is volt vele. Hogyan adjak neki jeleket?
2012. márc. 18. 19:48
2/6 anonim válasza:
szóval azt álmodtam hogy megkefélt, hát mi mást. nem így van?
amúgy az első jól írta.
3/6 anonim válasza:
Cifrázhatod még olyannal, hogy eléggé bejössz nekem vagy nem vagy közömbös számomra... stb.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt álmodtam :D
De konkrétan félek elmondani neki. Ettől a szótól mindig is féltem.
2012. márc. 18. 20:13
5/6 anonim válasza:
ne mondd el neki akkor, csak mutasd ki. érintsd meg, bókolj neki, ha nem hülye veszi a célzást. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát olyanokat írtam neki, hogy ő más mint a többi fiú. Aztmondta elmehetnénk holnap valahová :P
Köszi a válaszokat, talán így bátorságom sem lett volna:)
2012. márc. 18. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!