Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért csinálnak annyi shit-tesztet ha egy pasi megakar ismerkedni velük?
16.28
Én vagyok az, aki részletesen leírta a dolgot. akkor most mondanék valamit. Amit itt leírtál, azt a tudatos éned mondatja veled. De a nem tudatos éned, az ösztönéned teljesen másképp cselekszik. Ezt nap mint nap tapasztalom személyesen. Több nyelven beszélek, főiskolát végeztem, kiemelkedő intellektuális képességeim vannak...- és természetesen rendre lekoptatnak, elküldenek a búsba és így tovább. Sokáig nem értettem, miért, de azután rájöttem, hogy pontosan a fenti dolog miatt.
A Shit-tesztek egyébként öntudatlanul jönnek tőletek, ugyanúgy, mint ahogy az alfa-hím megérkeztekor is a vér alászáll az agyatokból a lenti testtájatokba.
a problléma ott van, hogy manapság az Alfa-hím nem a legjobb férfit jelenti, hanem a legharsányabbat,legfeltűnőbbet, stb...
ha nem így lenne, akkor ugyan miért tudna annyit nőt megdugni a feéfiak ezen része és miért kell koplalnia az értelmesebbjének? Általános jelenség ma, hogy az értelmes, normális férfiakat csuklóból dobják vissza a nők, míg a bunkóknak mindig van valakije. Lásd VV Cristofel
A múltkorában beszélgettem egy lánnyal, vagy mondhatjuk akár nőnek is a 30 évével, aki azt mondta nekem, nem érti, hogy az összes férfi, akivel kapcsolatba kerül, miért játssza meg magát, miért nem természetes. Mire közöltem vele, hogy azért, mert meggyőződésük, hogy csak akkor kellenek neki, ha bebizonyítják, hogy ők a supermanek, másként nem kellenének neked. Nézett egy nagyot, aztán nagy sóhajtás után azt mondta. "Hát igen, a feminizmus nem tesz jót a mai világnak."
És valóban, régen a férfi érdemei számítottak, ma meg az, hogy miként képes nagyobbat mondani/mutatni.
:O
Sajnállak, hogy a te világod ilyen...
Jaj, ugyan már... ezek a shit-tesztek "viccek". Buta amerikaiak(nak) találták ki, akik - elképzelem -, otthon az interneten keresgélik, majd tükör előtt gyakorolják a kérdéseket, a srácok pedig a válaszokat, hogy mikor mire mit hogyan mondjanak. :) Ez őrület!
Egy normális lány hasonlóképp viselkedik, gondolkozik, mint a 16.28-as válaszoló. Mondom: egy rossz pillantás, oda nem illő mondat után egy normális fiú sarkon fordul. Én sem tesztelem a lányokat, vagy ha igen, akkor azt nyíltan és aranyosan. Nehogy már egy lány abból mérje le a rátermettségem, vagányságom, hogy milyen választ adok a hülye shit-tesztes kérdésére. 28F
márpedig ezt kőkeményen nyomják, főleg a fiatalabbak. Aki pedig nem csinálja, az azért, mert nem teheti meg.
A 16.28-as válaszolót pedig arra kérném, hogy egy kicsit bővebb választ adjon, ha lehetne.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__34224..
A válaszok közül a mai, azaz szeptember 15. 23.28-kor érkezett hozzászólást érdemes elolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!