Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért csinálnak annyi shit-tesztet ha egy pasi megakar ismerkedni velük?
A Shit-teszt egyfajta szűrőrendszer, ami a csajok bevett eszköze arra, hogy szelektálják a férfiakat. Oamész hozz, beszélgetést kezdeményezel, erre ő elkezd azon mesterkedni, hogy megnehezítse a dolgodat.Példák:
"Te minden lánynak ezt mondod?"
Van barátom!"
"Most miért kellene, hogy érdekeljél engem?"
"Nem érek rá, mindjárt jönnek a barátnőim!"
A fiú dolga az, hogy ilyenkor megfelelő módon reagáljon, különben lőttek az egésznek.
A dolog hátulütője az, hogy rendre az úgynevezett "rosszfiúk" mennek át a "vizsgán" és a "jófiúk" buknak meg rajta. Következménye mindennek a rengeteg magányos srác és a még több "Vannak még normális fiúk és ha igen, hol találhatok egyet?" kérdés itt a Gyakori Kérdések-en.
Remélem, néhány nőnemű is elolvassa ezt a topic-ot.
A shit-teszteket buta amerikai csajok használják buta amerikai férfiakkal szemben.
Attól a lánytól, aki olyat mond nekem, hogy "Most miért kellene, hogy érdekeljél engem?" nem akarok semmit. Kicsit úgy hangzik ez, mintha ő lenne a királyné, én meg az alattvalója....
A "Nem érek rá, mindjárt jönnek a barátnőim!" válasz egyértelmű lekoptató mondat. Az a lány, aki érdeklődik irántam, nem fog s.zar shit-teszteket kitalálni, hogy lássa, hogy veszem az "akadályokat". Majdnem 4 nyelven tudnék választ adni ezeknek a p.csáknak, de "jó fiúnak" tartom magam. Ha véletlenül belebotlanék ilyenbe, biztos, hogy otthagynám, én normális lányt keresek.
Akár van shit-teszt, akár nincs... a lányok elhihetik, hogy egy normális srácnak ez nem fog bejönni... 28F
13:55 Kérdező
Akkor miért nem tudtad leírni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!