Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
bele vagyok esve egy srácba és jóban is vagyunk de nem tudom hogy elmondjam e neki az érzéseimet mivel azt se tudom hogy neki bejönnek e az olyan lányok mint én... :S
14/l a srác 17/f
2012. szept. 12. 20:55
2/4 Évike147 válasza:
puhatolózz.. mert ha egyszerre rázúdítod lehet elijeszted és mindent elrontottál.. szerintem tereld a beszélgetéseiteket kicsit bizalmasabb irányba aztán ha úgy érzed nyílt veled és érzel valamit a viselkedésében ami alapján lenne nála esélyed beszélj neki arról, hogy mit érzel..
3/4 A kérdező kommentje:
és ha elmondom neki akkor hogyan kezdjek hozzá? bocsi az ilyen kérdések miatt de még nem voltam szerelmes ezelőtt... :S
2012. szept. 13. 18:46
4/4 anonim válasza:
csá faszhiányom van nem baszol mmeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!