Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki szentem nagyon helyes de én viszont nem nézek valami jól ki?
Figyelt kérdés
mindig találkozunk vagy a suliba vagy a buszmegállóba már egy ideje így megy de nekem ez nem elég mit tegyek ha teljesen nem akarom lejáratni magam?
15/L
2012. szept. 12. 19:52
1/9 anonim válasza:
Hívd el vhova kettesben! Amúgy az nem akadály, h te nem nézel ki olyan jól, nekünk fiúknak nem olyan fontos a külső, mint nektek.
2/9 A kérdező kommentje:
ezt jó tudni de mindig egyedül látom és olyan nem is tudom olyan magányosnak meg aztán mindenki elött nem durva egy kicsit?
2012. szept. 12. 20:05
3/9 anonim válasza:
miért lenne durva?:) szerintem nem durva csak így akkor halkan mondod neki vagy csak megszólítod vagy valami :D 15/F
4/9 A kérdező kommentje:
am te már mentél így valakihez?
2012. szept. 12. 20:10
5/9 A kérdező kommentje:
hát nincs sok komment
2012. szept. 12. 20:58
6/9 anonim válasza:
Rebegtesd a pilláidat felé, és ha egy percen belül 2-nél többször néz vissza rád, akkor sztem érdemes lépned. A kezdeményezés mindig rizikós, mert sokszor kétesélyes a kimenetele! Viszont még az is lehet, hogy ő megy oda hozzád, ha látja az érdeklődésedet. Ha meg egyikőtök sem lép, akkor meg csak buszozgattok tovább...
7/9 anonim válasza:
és amikor egyedül van akkor hallgat mondjuk zenét?
8/9 anonim válasza:
Kezdj el barátkozni vele, onnan tudni fogod, hogy egyáltalán akar-e veled beszélni. Nem kell rögtön letámadni azzal, hogy bejön neked. Kérdezd melyik osztályba jár, ismeri-e ezt v azt vagy akármit, van is közös téma rögtön, az iskolátok:) Indok lehet az, hogy egy helyre jártok és nem szeretsz egyedül buszozni.
9/9 A kérdező kommentje:
nem vok nagy szakértő de szentem szokott figyelni már lassan 9 napja látom zsinórban tényleg nagyon bejön, de mindig ott van 1 barátnőm és így nem merek oda menni
2012. szept. 13. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!