Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedtek kifejezetten ti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedtek kifejezetten ti?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Arra szeretnék választ kapni, hogy a visszahúzódó, 17-18-19 éves lányok hol ismerkednek? Alapvetés, hogy az ember társas lény, és maga mellé szeretne találni egy olyan illetőt, aki szereti, a tenyerén hordozza, mellette áll mindenben, ugyanakkor senki sem rendeli magát teljesen alá a másiknak. Ezt azért írtam, mert bizton állítom, hogy a visszafogott, csöndesebb lányok is nagyon vágynak a szeretetre, de ezt hol szerzik meg maguknak? Nem hinném, hogy ezek az illetők buliban ismerkednének, a könyvtár szerintem meg a másik véglet.

Én egy 20 éves hasonlóan visszafogott srác vagyok, buliba nagyon ritkán járok el, de egyszerűen nincs ötletem hol bujkálnak a hasonló lányok. Ők is a gép előtt ülnek, és sopánkodnak? Utcán, meg csak úgy spontán szerintem egy ilyen jellemű embernek rettenetesen nehézkes az ismerkedés.

Megkérlek benneteket, hogy a nem idevaló kommenteket, és a "hé kiscsávó, ne itt hisztizzél" típusú hozzászólásoktól kíméljetek meg bennünket! A témát komolyan vevő illetők válaszát várom.

Köszönöm!

2012. szept. 12. 16:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Én például a színházat el nem tudnám képzelni, ahogy egy mozit sem. Egyszerüen megveszed a jegyet, beüllsz a foglalt székbe, aztán nézel ki a fejedből előre, és végül hazamész. Itt hol van mozgástér, hol van hely, szituáció arra,hogy közelebb férkőzz egy nőhöz. Sehol szerintem. De lehet cáfolgatni.
2012. okt. 23. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Attól is függ, neked mi a visszahúzódó. Mert én pl. tudok olyanról aki ennyi idősen tényleg csak könyvtárba járt olvasgatni meg ilyenek és kész, ő azzal elvolt. Én már megint más kategória vagyok, mert ugyan sose mondták rám, hogy nagy szám lenne, inkább az a csöndesebb fajta,de pl. eljárok bulizni is. Mondjuk nekem a buli annyit jelent,hogy beülünk sörözni vagy meginni valamit és beszélgetünk közben,elvagyunk. Diszkók nem érdekelnek, esetleg még 1-2 koncert amire szívesen elmegyek, de hozzá teszem még nem sokan voltam. Kifejezetten keresni nem keresek párt sehol igazából, szórakozni se azért járok, hanem mert jól esik,de azért ott meg lehet ismerni új arcokat, más társaságok odacsapódnak stb. Aztán ha valahol megismerkednék egy aranyos, rendes sráccal aki szintén az a nyugodtabb fajta, és nem az a diszkós,buli őrült aki minden hétvégén szét issza az agyát, de azért szeret eljárni néha ide-oda akkor nem lenne ellenemre ha esetleg több lesz belőle. Meg próbálok már minél többet kimozdulni, barátokkal vagy sulitársakkal különböző helyekre,rendezvényekre. :)
2012. nov. 9. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem tudom,hogy te most pl. jársz e fősulira vagy még jársz-e egyáltalán suliba ,vagy már dolgozol,de elég sok dolgot szoktak ott szervezni és nem csak ilyen bulikat, hanem más programok is vannak amikre el lehet menni nyugodtan, nálunk is van mindig valami és ott is lehet új emberekkel megismerkedni.
2012. nov. 9. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:

azért szerintem a visszahúzódó nem azt jelenti, hogy az illető egyáltalán nem megy emberek közé, és sírva elrohan egy "sziahogyvagy" indítástól...

én például az egyik kedvenc zenekarom koncertjén ismertem meg a párom. :)

alapvetően én sem járok sokat bulikba meg ilyen helyekre, de vannak dolgok, amiket nem hagynék ki. kellett már a kimozdulás a vizsgaidőszak közepén, fogtam egy barátnőmet, hogy mi most csakazértis elmegyünk - emberem mellettünk ugrált-táncolt egy darabig, aztán leszólított. ennyi. :)

21L

2012. nov. 29. 11:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Én a Love.hun ismerkedtem de már sajnos már ott is egyre több a szexmániás eltévelyedett degenerált barom. Mikor találtam egy normálisat gyorsan le is töröltem magam..A chat.hu még rosszabb ha percenként 3 camszex vagy faroknézéses kérés nem jött, akkor egy sem... Ja meg a kutyaszex hát az a kedvencem volt! Ilyen beteg világot!!!
2012. dec. 14. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem is 20 évesen lett először barátom, mert ugyanilyen voltam mint Te de én erre BÜSZKE vagyok. Nem voltam tiniringyó, 14 évesen nem volt rajtam kg smink és k***nak is beillő öltözék, és Barbikkal játszottam nem a másik nemiszervével nem égtem ki nem lettem drogos, bűnöző prosti vagy alkoholista fiatal korú.

Igen jól látod utcán nagyon nehéz az ismerkedés és szerintem mindenhol máshol is mert ha egy lány kezdeményez a sok farokirányitott pasi mind azt hiszi,hogy le akarsz feküdni velük. Buliban szintén elég nehéz, könyvtárban viszont nagyon jó ötlet esetleg társkeresőn. Az a vicc, hogy a normális pasik pont az ilyen lányokat keresik és panaszkodnak, hogy nem találják őket. Ahogy Ti rendes lányok sem találjátok őket.

2012. dec. 14. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Én visszahúzódó vagyok, de csak az idegen emberekkel ezért nehézkesebb is az ismerkedés, de attól nem adom fel :D Volt már, hogy interneten is ismerkedtem, szerintem nem volt gáz.

18/L

2012. dec. 23. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!