Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, ti hol ismerkedtek? (milyen weblapon? )
ismerek egy csomó oldalt: eropolis, randi.gay.hu, gaypoint, gayromeo, stb... Milyen egyéb oldalakat ismertek még?
(am csak azér , mer ezeken az oldalakon a választék elég retek szerintem)
Meg am az is érdekelne, hogy aki nem neten ismerte meg a párját az mégis hol?
plíz linkeljetek már be pár ilyen facés oldalt..
valamint további ötleteket, weboldalakat, egyéb megoldások is szivesen látnék.:D
nem kislányos hajtűdobáló k0cs0göket, nem depis önsanyargató szerencsétleneket, nem túlfűtött perverz retardált idiótákat és nem macikat keresek, hanem átlagosnak mondható 16-22 év közti tök hétköznpi, némileg vagányabb srácokat...
A facebookos csoportokban vagy olyanokat találtam akiket már láttam ezeken a retek oldalakon, vagy olyanokat akik pusztán anyiban különböznek tőlük hogy eredeti "hivatalos" profiljukkal csatlakoztak ezekhez a csoportokhoz.Ergo ezek nyíltan is vállalják dolgaikat. Nahát az ilyenek aztán nagyon nem az én eseteim. nem is azér mert ezt így csinálják, hanem mert köztük ugyanolyan szär a választék mint a társkeresőkön. Másszóval az ilyeneknek vhogy a fejük is más.. nehéz elhinni, és megmagyarázni is de így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!