Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12-16 éves lányok van olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-16 éves lányok van olyan, aki már szeretne pasit, de valamiért mégsem jön neki össze sehogy sem? Mi az oka?

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindjárt vége a sulinak, és akkor majd jönnek ide tömegével.
2012. szept. 12. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
nem keres senki... ezért kockulok egy kicsit itt inkább..
2012. szept. 12. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
van valaki aki tetszik és ha oda mernék menni az jó lenne:)
2012. szept. 12. 13:36
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
s ha összzejön mint pl nekem akkor még szarabb én mondom amugy én is igy voltam :/ de már bánom h kaptam pasit
2012. szept. 12. 15:55
 5/10 anonim válasza:
Hát nekem csak azért,mert már 2éve szerelmes vagyok egy csávóba. És azóta senki más nem érdekel,még ha az le se szar,akkorsem...és igy mástól "undorodok".(Pedig szeretnék már pasit). Az meg a másik,hogy a városban amugy sincsenek olyan pasik akikkel télleg össze is jönnék. Az meg a 3.,hogy az LB-mel megyek szinte mindenhova,és inkább ő rá figyelenek a pasik az uton,mivel széles feneke van... 15L
2012. szept. 12. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
nekem se jön össze....:(
2012. szept. 12. 17:19
 7/10 Ebe Endocott válasza:
az ok: kacsints rá! ha még mindig nem jöttél össze-vele, akkor vagy ronda vagy, vagy ő homo.
2012. szept. 12. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem se jött még össze soha, pedig már 17 múltam! :( Elég szar, jó lenne már egy fiú.
2012. szept. 14. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem se volt még... szerintem azért, mert nem járok társaságba és közösségi, nyilvános helyszínekre... 16,5/L és nagyon nagyon szeretnék már egyet...
2012. szept. 14. 21:13
 10/10 anonim válasza:
Mindent ki, belül semmi plusz kötelező flegmaság. Ha ezt mindet elhagyod lehet lesz valami reményed egy normális párkapcsolatra.
2012. szept. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!