Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lany aki tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lany aki tetszik nekem. Szulinapja lesz. Mit irjak neki hogy ereztessem vele h tetszik nekem?

Figyelt kérdés

2012. szept. 12. 09:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Először is azt hogy boldog szülinapot.

És ezt szerintem inkább élőben beszéld meg vele azt jobban szeretik.

2012. szept. 12. 09:47
 2/13 anonim válasza:
írd neki azt, h lenne-e kedve elmenni veled a szülinapján cukrászdába.
2012. szept. 12. 09:48
 3/13 A kérdező kommentje:

Elso valaszolo: mit kene megbeszeljek vele?

Masodik valaszolo: meg nem ismerem anyira h elhivjam

2012. szept. 12. 09:55
 4/13 anonim válasza:
'Mennyire' nem ismered? Azért gondolom szóltatok már egymáshoz. Ha nem ismered 'annyira' és nem hívod el, nem is fogod megismerni. Vagy mit vársz? Hogy előtte hetekig cseteljetek facebookon? Hívd csak el, aztán majd megismeritek egymást, és az a jó, h 'annyira' még nem ismeritek egymást, hiszen ha ilyen fázisban hívod el, akkor tuti le fog neki esni, h mi a helyzet és ha elmegy, akkor az neked is egyértelmű jelzés, ami nem egy rossz dolog. Ha meg nem, akkor meg nem kell szenvedned.
2012. szept. 12. 10:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Akor kivanjak neki boldog szulinapot, es hivjam el valahova?
2012. szept. 12. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Így van. Írd neki hogy reméled egyszer ihattok valamit az egészségére, és biggyeszd oda hogy most hétvégén esetleg? Úgy is írni fog rá valamit. :)
2012. szept. 12. 11:11
 7/13 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, vagy mik a szokásaid, de én megírnám neki (ahogyan az előző kommentelő is írta), h b.sz. és h mit szólna, ha szombaton koccintanátok egyet az egészségére?
2012. szept. 12. 12:18
 8/13 A kérdező kommentje:

Irtam a csajnak, de aztmondta hogy hetvegen lehet hogy nem lesz othon. Kerdeztem tole hogy hetkozbe mikor van idejd de erre nem irt semmit.

Kb szerda csutortokon megkerdezhetem-e tole hogy mitcsinal hetvegen?

Arra h netkoznap jo lenne-e neki miert nem irt semmit?

2012. szept. 16. 21:15
 9/13 anonim válasza:
Hát kérdezz rá a hétvégére. Aztán ha ez sem jó neki, akkor hagyd. Ha tényleg nem volt jó neki, akkor úgyis visszakérdez majd h vmikor máskor jó-e neked, ha csak kamuzott és nem is akar veled találkozni, akkor meg felesleges törni magadat.
2012. szept. 19. 08:47
 10/13 Golan Trevize ***** válasza:
nem koccintani kellett volna elhívni, hanem ha már egyszer születésnapja van, valami cukrászdába tortázni...
2012. szept. 19. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!