Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk-lányok: Miért vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk-lányok: Miért vagyok ennyire szerencsétlen? (képet üzibe küldök, mert privát)

Figyelt kérdés
Most nem a szokásos, "Túl béna vagyok, szánjatok és szeressetek" dolog áll fenn. Én is tudom, hogy nagyon béna a helyzetem, de ettől még azért van önbecsülésem, csak úgy könyvelem el, engem elátkoztak valahol és valamikor párkapcsolat ügyben. Úgy képzeljétek el hogy még Face-en bejelölni sem merek egy fiút, nehogy tolakodásnak/kezdeményezésnek vegye. Személyesen állandóan zavarba jövök, nem tudok rendesen beszélni, csak makogni a fiukkal. Valahogy rosszul érzem magamat, ha meglátom őket és nem, nem vagyok lezbi, hanem úgy veszem, hogy rám sem akarnak nézni, ocsmánynak tartanak. Pedig nem tudom az vagyok-e, itt egy kép, ezen igen én vagyok és úgy veszem észre, ki nem állhatnak a stílusom miatt. Én szeretem a black metalt, de nem könyvelem el magamat stílusokba, de azért mégis csak meglátszik rajtam. Szóval azt veszem észre már évek óta, hogy valamiért kerülnek a fiuk, azért is, mert ilyen visszahúzódó vagyok velük, de azért is lettem ilyen, mert sosem figyeltek engem. Pár éve fekete a hajam, így sminkelem magam, ahogy a képen van, na jó, most a kép kedvééért több a smink, amúgy nem szokott ilyen sok lenni, de azért van rajtam. A hajam nem mindig van oldalfrufruként, jól áll, néha így hordom, nem érdekel emós-e, nem vagyok az, csak könnyű rávágni. Ruháim nem feketéből állnak! Szóval ha valakit érdekel és ezt elolvasta, az olvasottak és a kép után mondja már meg nekem, tényleg olyan ocsmány vagyok, hogy nem néz rám senki sem? Komolyan szörnyű? Köszönöm, ha érdekel és segítetek! :)
2012. szept. 12. 01:51
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Utolsó, hát ez...XD
2012. szept. 12. 02:15
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia, megnéztem a képet, a kérdésed alapján bevallom valami igénytelen, lepusztult gótra gondoltam (olyanra aki nem mos hajat, nem is vágatja, csak lóg neki két oldalt, pattanásos, beesett arc, stb... :D) de ez a kép alapján semmi baj nincs veled, egyáltalán nem vagy csúnya. Szerintem maximum arról lehet szó, hogy a legtöbb fiúnak akiknek nem ugyanilyen a stílusuk, nem jön be maga a stílusod, az is lehet, hogy kicsit ijesztőnek tartanak (nekem is volt hasonló hajam 17 évesen, sok feketét hordtam, szóval nem csak úgy mondom). Mi a helyzet azokkal a fiúkkal, akik ugyanebben a stílusban öltözködnek, meg ugyanolyan zenéket hallgatnak mint te?
2012. szept. 12. 02:18
 13/36 Icepick ***** válasza:
100%

Hát sajnos valaki éjszaka dolgozik, föleg a vérszívók, muhahahahahaha ( ördögi kacaj ) :D

Ahogy írtam sajnos, nem nyitja meg a képet, eléggé lekorlátozzák a netemet melóhelyen sajnos. Majd megírom üzenetben ha látom megnéztem otthon.

2012. szept. 12. 02:28
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

jöhet ide is

f20

2012. szept. 12. 02:32
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Na hadd lám azt a képet! :) Állítólag jó szemem van az ilyesmihez, megpróbálok reálisan értékelni :)
2012. szept. 12. 02:37
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 22/f
2012. szept. 12. 02:39
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Na muti :)

F

2012. szept. 12. 02:44
 18/36 NightSpirit ***** válasza:
100%
engemis erdekelne ha meg aktuális:)
2012. szept. 12. 03:11
 19/36 anonim ***** válasza:

Nekem is küldhetsz őszinte véleményt írok

24/F

2012. szept. 12. 03:55
 20/36 anonim ***** válasza:

Olyannal aki szintén a te stílusodban nyomul még nem próbálkoztál?

Amúgy jöhet.

2012. szept. 12. 04:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!