Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a média nem az izmos, jóképű, magas fiúkat éltetné, hanem a vézna, alacsonyakat, akkor a lányok is inkább az alacsony, vékony fiúkra buknának?
Nem kell teljesen meghülyülni, kérdező. A nőknek már akkor is a magas, izmos csávók tetszettek, amikor még nem is volt média.
így van doktorrossz, nekem is denis minin tetszik :D:D:D:D
nem tudom, hogy a magas lányok buknának e a náluk alacsonyabb fiúkra szerintem itt nem a média a lényeg, vagy bejössz a lánynak, vagy nem .
Van rengeteg ALACSONY kis tökalsó pasi az amcsi filmekben és sorozatokban.De én filmnézés közben is észreveszem, hogy a főszereplő nő a magasabb náluk egy fejjel,csak buherálnak a kameraállással és mitomén mikkel és kiábrándulok :)
Szóval ettől még nem fognak tetszeni az alacsony pasik.
Szerintem a normális gondolkodású nőkre nincs ilyen hatással a média. Legalább is engem hidegen hagy, hogy a média milyen típusú pasit sztárol.
Talán a tini lányok között nagyobb a hatása.
Ez genetikailag kódolt.
Olyan pasi kell nekünk, aki mellett biztonságban érezzük magunkat, ha megtámadnak a mamutok :)
"Olyan pasi kell nekünk, aki mellett biztonságban érezzük magunkat, ha megtámadnak a mamutok :)
"
Vegyél kalasnyikovot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!