Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 12 évesen nem korai? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 évesen nem korai? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel úgy tűnik elég közel kerültünk egymáshoz. 3 éve ismerkedünk. :O Eleinte még egy átlagos fiúnak tartottam. Aztán teltek az évek és 1 éve 3szor is járni akart velem de én visszautasítottam mert azt éreztem nem vagyok kész erre a dologra. :) Most viszont volt egy hétig egy barátnője de kidobta őt mert folyton átverte és kavart mással is. És én ez idő alatt jöttem rá arra,h ogy szeretem, és nem akarom elveszíteni. <3 Most viszont szingli és elmondtuk egymásnak hogy mit érzünk egymás iránt.(mindketten többet érzünk egymás iránt mint barátság.) De vannak fura dolgai. Pl: azt mondja nekem hogy utálja XY-t de aztán vele beszél a szerelmi ügyeiről. :) A járáson pedig azt értem hogy: szájra puszi,egy idő után csók,kézenfogva menni(az iskolában nem,) együtt tanulni,szórakozni. :) Ne írjátok légyszíves hogy hülye pisiek még barbie-nak mert nem!! Persze a szexhez tényleg még kisgyerekek vagyunk, és nem is akarunk. :) :) Köszi előre is a válaszokat. :)
2012. szept. 11. 18:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te vagy az kamilla?
2012. szept. 11. 18:10
 2/12 anonim ***** válasza:
hát peeeersze! :)
 3/12 anonim ***** válasza:
ezt nektek kell eldönteni, de sztem jó tapasztalatszerzésnek amit leírtál..
 4/12 anonim ***** válasza:
nebassz?:D a sz. kamilla? őt én is ismerem
2012. szept. 11. 18:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem kamilla vagyok Bogi a nevem. :)
2012. szept. 11. 18:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Bogi?? Várj, melyik iskolába jársz?
2012. szept. 11. 18:15
 7/12 anonim ***** válasza:
37%
De igen, korai.
2012. szept. 11. 18:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Fű apám, megijedtem azt hittem a szexre irányul a kérdés...

Hát járni elehet bár szerintem olyan túl sok értelme nincs...és tudom minden kislány azt hiszi szerelmes, mert mindig az addig érzett legnagyobb vonzalmat tartjuk "a szerelemnek" pedig még eltellik legalább 2 év és rájössz hogy közel sem jártál még hozzá...

A mai erkölcsökbe egyébként belefér amit írtál, bár lehet a fiú többet is akar majd, különösen ha ő kicsit idősebb, bár ha egy 14 évesről van is szó szerintem az se pattogjon hogy annyira szexelni akar, de beteg egy világot élünk szóval...

2012. szept. 11. 18:17
 9/12 A kérdező kommentje:
A fiú is 12 éves. :)De előtte tisztáznoi fogom vele hogy ő mit akar tőlem. Úgy értem hogy ő se akar remélem többet. :)
2012. szept. 11. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Ilyen korban mindenki kicsit furán viselkedik, nézd el neki szerintem, ha csak ilyen apró dolgokról van szó, hogy kivel beszélget, meg kivel nem.

Nagyon aranyos elképzeléseid vannak erről a járás dologról. :) Szerintem hogyha mindketten éreztek valamit a másik iránt, akkor próbáljátok meg, és aztán majd minden alakul. Aztán majd néhány év múlva visszatekintesz, és majd mosolyogsz a dolgon, hogy milyen kellemes volt az első igazi járásod. Én sok szerencsét kívánok, mert egy értelmes, aranyos lánynak tűnsz.

(És igen, a szex az túl korai lenne :D )

2012. szept. 11. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!