Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 évesen nem korai? (lent)
Fű apám, megijedtem azt hittem a szexre irányul a kérdés...
Hát járni elehet bár szerintem olyan túl sok értelme nincs...és tudom minden kislány azt hiszi szerelmes, mert mindig az addig érzett legnagyobb vonzalmat tartjuk "a szerelemnek" pedig még eltellik legalább 2 év és rájössz hogy közel sem jártál még hozzá...
A mai erkölcsökbe egyébként belefér amit írtál, bár lehet a fiú többet is akar majd, különösen ha ő kicsit idősebb, bár ha egy 14 évesről van is szó szerintem az se pattogjon hogy annyira szexelni akar, de beteg egy világot élünk szóval...
Ilyen korban mindenki kicsit furán viselkedik, nézd el neki szerintem, ha csak ilyen apró dolgokról van szó, hogy kivel beszélget, meg kivel nem.
Nagyon aranyos elképzeléseid vannak erről a járás dologról. :) Szerintem hogyha mindketten éreztek valamit a másik iránt, akkor próbáljátok meg, és aztán majd minden alakul. Aztán majd néhány év múlva visszatekintesz, és majd mosolyogsz a dolgon, hogy milyen kellemes volt az első igazi járásod. Én sok szerencsét kívánok, mert egy értelmes, aranyos lánynak tűnsz.
(És igen, a szex az túl korai lenne :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!