Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma lesz az első randim egy sráccal. Nagyon feszült vagyok, hogyan tudnék ellazulni?
gondolj arra h minden jólfog menni. legyen egód:D. önbizalmad. ez fontos.
és ha találkoztok nelássa rajtad h feszült vagy mert akkor ő ezt éreznifogja rajtad és ő is feszült lesz. vigyázz a feszültség ragadós. nyugodj meg mert minden jólfog menni főleg ha elsőnek talizol vele. az első benyomás az sztem csak jólehet mivel mindkettőtöknek újdonságlesz majd egymást megismerni. ;)vagy ha csak simán első randi és előtte már ismered őt személyesen akkor meg pláne nincs rá ok h fesszültlegyél. max amiatt egy kicsit lehet izgulni h vajon miket fogtok majd csinálni az első randin de sztem jólesz az . ;) csaknyugi! lazíts és minden jólesz majd meglátod . :D sok sikert.
Vegyél egy kellemes fürdőt,tarts egy kis szépség-napot:radírozd le az arcod,kend be hidratálóval,kend be a szádat mézzel(nagyon jó rá,puha érzéki ajkaid lesznek tőle).Mindezek alatt hallgass relaxációs zenét.Lazulj el,ne gondolj a randira.Csinálj egy csini hajat(vasald ki,hullámosítsd be,csinálj egy laza kontyot).Olyan ruhád vegyél fel amiben jól érzed magad és csinos!:D Csak nyugi.
A randin add önmagad,mosolyogj,legyél kedves,és látszódjon rajtad,hogy magabiztos vagyok,de ne menj át az egoista bar.om szerepébe!
Sok sikert!
Hány éves vagy?Ja,és hidd el minden rendben lesz!:)
köszönöm mindenkinek a válaszokat...
16 vagyok
19:38 fiú vagy ha jól értem...de hány éves?
Amúgy meg tök jó lett minden még ha nem is lazultam el teljesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!