Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy szóra bírjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy szóra bírjam?

Figyelt kérdés
Évfolyam társam bejön nekem és én is neki és más lányokkal beszélget normálisan de mikor összefutunk folyosón akkor zavarba jön és csak mosolyog meg kicsit dumálunk. De eddig kb csak 4 mondat volt a legtöbb amit beszéltünk. És ő egyáltalán nem ilyen félénk/csöndes. Ezt barátnőm mesélte aki osztálytársa. Mit tegyek, hogy velem is úgy beszéljen, ahogy a többi lánnyal? :S

2012. szept. 10. 20:59
 1/6 A kérdező kommentje:
ú. rossz témába írtam. párkapcsolatba akartam. bocsi:D
2012. szept. 10. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Hívd el magadhoz mozizni estére magadhoz. És hajtsd meg mint a kutyát.:D
2012. szept. 10. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Valszeg érez irántad valamit és sokkba jön amikor lát, majd feloldódik talán.
2012. szept. 10. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is több van ott egy szimpla barátság érzetnél, ezért viselkedik így. Próbáld elhívni úgy, hogy csak ketten legyetek egy adott helyen, vagy próbálj közös programokat szervezni, ahol jobban megismeritek egymást.
2012. szept. 10. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:
már hívott engem csak akkor a legjobb barátnőmmel találkoztam akit egy hónapja nem láttam. ezért lemondtam. de mondtam h ezen a héten suli után vagy hétvégén elmehetnénk valahova. csak attól félek, nem lenne témánk
2012. szept. 10. 21:35
 6/6 anonim válasza:
A mozgás feloldja a stresszt. Olyan program kéne, amiben ő keveset koncentrál arra, hogy mit mondjon, hanem inkább a mozdulatokra figyeljen. Pingpang, futás, stb..
2012. szept. 27. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!