Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit b*sztam el?
Figyelt kérdés
múlt héten volt egy randim egy sráccal.
jól éreztük magunkat, de én kicsit felőle úgy éreztem hogy szerinte én nem éreztem jól magam mert meglepődött amikor mondtam hogy pedig igen. de elkérte a számom és puszit is adott.
ezért nem is jelentkezett utána, én írtam neki üzenetet hogy mi újság. válaszolt is rá, majd megkérdeztem hogy nincs-e kedve találkozni. erre viszont nem írt és ez 1 napja volt kb.
nem akarok nyomulósnak tűnni mert nem vagyok az, de lehet most annak hiszi? viszont valamelyik fiú meg szereti ha egy lány lép, tök lutri az egész..
lehet nem kellett volna írni nekem?
2012. szept. 10. 12:46
1/9 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2012. szept. 10. 12:47
2/9 anonim válasza:
írsz neki, nem írsz TÖK MINDEGY, nem jössz be neki és kész...
3/9 anonim válasza:
Háát valószínű, hogy nem jöttél be neki igazán... Én amúgy megvártam volna míg ő jelentkezik (szintén 22/L)
4/9 A kérdező kommentje:
akkor miért kérte el a számom és miért adott puszit ha nem jöttem be neki?
2012. szept. 10. 12:50
5/9 anonim válasza:
szerintem ez csak amolyan udvariasság volt a részéről
6/9 A kérdező kommentje:
hát ez sz*r ügy, de akkor sem értem..
2012. szept. 10. 12:54
7/9 anonim válasza:
Nem tudjuk. Nem ismerünk titeket. Valamiért nem jöttél be neki. Egy puszi 22 évesen nem jelent semmit, sem egy szám elkérése.
8/9 anonim válasza:
hagyd a fenébe, jöhet a többi pasi
9/9 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy ez normális volt tényleg..ebből viszont kevés van
2012. szept. 10. 13:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!