Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit és hogyan írhatnék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit és hogyan írhatnék neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány gimiben aki most jött újonnan..és 9-es..már többször volt szemkontaktus köztünk meg stb..tetzsik neekm..nagyon csinos csaj stb. mielőtt beszélnék vele a suliban szeretnék vele chaten írni neki vmit..hogy beszélgessünk..mit írjak neki? igaz hogy én 10-es vagyok de szeretném megismerni
2012. szept. 9. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért kéne előbb chaten? nyugodtan menj oda hozzá, nem fog elhajtani ha már szemeztetek meg szimpatikus vagy neki..
2012. szept. 9. 16:32
 2/13 A kérdező kommentje:
nemtudom igazából.. szeretnék előtte ott...
2012. szept. 9. 16:34
 3/13 anonim ***** válasza:

ne félj!!!

a lányoknak általánosságban sokkal jobban bejön az, ha élőben beszéltek, mintha chaten írogatnál neki!

NE CHATEN ÍRJ NEKI ELŐSZÖR, MERT NEM VAGY TE B@LFASZ (legalábbis remélem :P), HANEM BÁTOR VAGY ÉS ODAMÉSZ HOZZÁ!!!! :DD

megkérdezed például, hogy milyen órájuk lesz, vagy tetszik-e neki ez a suli, meg nem túl kemény-e, vagy vannak-e jó barátnői már az osztályból...stb!

Na, sok sikeeeeeeert!!!!!! :DDD

2012. szept. 9. 16:52
 4/13 A kérdező kommentje:
ezt tudom és mind szép és jó..de egyáltalán odamegyek és? csá ? xd jóh tudom nem vagyok balf.sz meg minden mert van beszélőkém csak induljnunk be
2012. szept. 9. 16:53
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

de miért??!!

ez jobb, ha Facebookon bejelölöd, majd ráírsz "Szia! yx vagyok a suliból. tetszik a suli?"??

Na, azért ez se jobb...

Ha tényleg akarsz tőle valamit, akkor menj oda hozzá (lehet, hogy nem túl természetes, hogy célirányosan felé tartasz), de ha tényleg komolyabbra akarod vele kapcsolatban fordítani a dolgokat, akkor így sokkal egyszerűbb lesz, mint a Facebookon bénázni. legrosszabb esetben csak egyszerűen sétálj be a tantermükbe (ha a folyosón nem találkoztok) és kérdezd meg, hogy meg akar-e ismerkedni (persze előtte köszönj meg vezesd be valamivel). ha azt mondja, hogy igen, akkor kérdezd meg, hogy pl. holnap suli után fagyizunk-e?, vagy ha valamit nem ért valamilyen tantárgyból, akkor ajánld fel a segítséged (hisz te 10-es vagy, elvileg tudnod kéne a 9-es tananyagot XD), vagy akármi...vagy csak hívd el sétálgatni egy kicsit a suli után!

de szerintem olyan gáz, ha manapság mindenki facebookon ismerkedik...

mi volt itt 50 évvel ezelőtt???

ha tetszett egy fiúnak egy lány, akkor írt neki Facebookon????

hát, nem egészen, és mégis legtöbbször sikerült összejönnie a lánynak meg a fiúnak.

úgyhogy, sok szerencsét! majd mesélj, ha sikerült! (:

2012. szept. 9. 17:01
 6/13 A kérdező kommentje:
mondasz vmit...és ez tényleg igy van..régen nem volt se telefon meg semmi ..csak leveleztek és mégis együtt votlak hosszú évekig..van egy kis probléma alánnyal...elég olyan mai lány..ha értitek mire célzok..ez a tipikus ku.rva ..de lehet h a látszat csal..nem tudom..lehet elküldene a fenébe avgy nem tudom
2012. szept. 9. 17:06
 7/13 anonim ***** válasza:

figyelj már!

most szórakozol???!!!

ha tudod jól (vagyis csak sejted), hogy k*rva, akkor mi a jó ******ért akarsz vele összejönni??? (ne értsd félre, nem rossz indulatból mondom ezt, de jót nevettem ezen!!!).

Egyébként ha tényleg ennyire "mai lány" (állításod szerint k*rva), akkor 3 lehetőség van:

1. élőben odamész hozzá, kedves veled, elfogadja a randira a meghívást.

2. élőben odamész hozzá, bunkó és elutasít meg lekoptat/kiröhög. ebben az esetben inkább örülj neki, hogy nem jártok, mert ha ilyen bunkó, akkor nem érdemel meg téged! te jobb, kedvesebb, értékesebb lányt érdemelsz!

3. élőben odamész hozzá, kedvesen megmondja, hogy nem akar veled járni, max csak barátok legyetek. ebben az esetben szívtad, és próbálkozz más lánynál (aki tetszik még)!

2012. szept. 9. 17:14
 8/13 A kérdező kommentje:
leeht ..de ki tudja..amugy normális emberekkel van körül véve..tudom mert egy fiút igy-ugy ismerek stb..de jóba vannak..csak barátok...nagyon közzöségi ember lett afiú...lehet hogy normális a csaj az életbe kitudja..
2012. szept. 9. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
ezért kéne odamenni(!) hozzá és megismerkedni(!), lehetőleg élőben(!)! mert akkor látod, ha hazudik, hallod ahogy beszél (használ-e ronda szavakat vagy sem stb), azt is hallod, hogy másokról hogyan beszél (pl kibeszél-e másokat), látod az pillantásából, hogy normális-e! látod a mosolyát, látod, ahogy mozog! látod, ahogy satöbbi! de ezeket Facebookon nem tudod látni/hallani, és élőben tudod eldönteni igazán, hogy a csaj kedves-e vagy egy k*rva!
2012. szept. 9. 17:22
 10/13 A kérdező kommentje:
elénk félénk lány, nem volt még barátja ( nem tőle tudom) de nagyon normális
2012. szept. 16. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!