Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is vicc, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is vicc, ami manapság megy, hogy még egy túlsúlyos, kövér lánynak is hamarabb lehet helyes pasija, mint egy átlagos vagy csúnya fiúnak vonzó barátnője?

Figyelt kérdés
Nem sértésből írtam a túlsúlyos lányokat, de mégis ők a legkevésbé vonzóak a lányok között, ahogy én alacsony, vékony fiúként is annak számítok.

2012. szept. 9. 14:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
ez a szintes fas*ság engem mindig kikészít.. az emberek egyenlők, legfeljebb népszerűbb lehetsz a másiknál de akkor se leszel nála magasabb "szinten"
2012. szept. 9. 21:06
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

A kövér csajok sok pasinak bejönnek, csak nem divatosak, meg cikisek, ezért inkább ezek a pasik megtartják maguknak a véleményüket többnyire. Nem azt mondom, hogy jobbak a kövér csajok, vagy vonzóbbak, de van akinek kifejezetten a kövérek tetszenek, lehet, hogy ez nem a többség, de ez halál komoly, nem arról van szó, hogy jaj szegény dagadt csaj, de biztos kedves, meg okos, a fenét, a pasas bukik a hájra, áll neki tőle. A férfiak sokkal érdekesebbek ebből a szempontból, sokkal több fétisük van több furcsa, a nagy átlagnak nem vonzó vagy egyenesen taszító dolog is bejön sokuknak.

De elve hülyeség párhuzamot vonni egy ronda fejű pasas és egy kövér csaj között. Szóval, ha így nézzük a kövér lányok abszolút nem a legkevésbé vonzóak, max neked. De egy ronda fejű lánynak is lehet olyan testalkata, ami nagyon bejön a pasiknak.

Viszont a nők egyáltalán nem vizuális típusok ilyen szempontból, nekik nem nagyon fogja pótolni a testalkatod azt, ha egyszerűen rád néz és ronda a fejed.

2012. szept. 10. 03:41
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Lehet hülyeség, de talán valami ilyesmiből maradhatott itt ez a beállítottság, hogy a pasas azt érzi, hogy húúú ezt nekem fel kell csinálnom, akármi szépet lát rajta, a csaj meg ha valami rondát lát, akkor baromira nem érdekli a többi, úgy van vele, hogy na ettől nekem nem kell utód. :D
2012. szept. 10. 03:43
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként is a nők döntenek, náluk van minden p...na. -ezen besírtam XXXXD

Nem az a lényeg,hogy hogy néz ki. Megsúgom, a duci lányok TÖBBSÉGE (azaz nem mind) vidám természetű, kedves, nevetgélős és életszerető. Valószínű,hogy ez itt a különbség. Aki csúnyának tartja magát,annak nincs önbizalma, így kevésbé lesz vonzó mások számára is,mert az önbizalomhiány bezárkózáshoz, társaságkerüléshez és hasonló nem túl jó dolgokhoz vezet. Szokj le arról,hogy csúnyának hiszed magad,nyílj meg a világ előtt,légy vidám és menj társaságba. Hidd el,nagyon sok minden meg tud változni.

(természetesen fogalmam sincs,hogy emberileg milyen vagy,így látatlanban csak ennyit tudok mondani)

22/N

2012. szept. 14. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Ilyen ritka hülyeséget még soha nem hallottam...Verd ki szépen ezt a fejedből. Majd találsz egy lányt aki szeret, de ne keresd annyira elszántan. Úgyis megtalálod, pont mikor nem számítasz rá!
2012. szept. 21. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem rengeteg csúnya, pattanásos, rosszfogú, bunkó VÉKONY osztálytarsnőm volt, akik közül mindnek volt párja.

Ellenben a kedves a jóindulatú, humoros kicsit súlyosabb lányok után senki se érdeklődött...

Persze tudom, azokra a fejekre lehet zacskót húzni...

Szerintem ez a röhej, hogy még a ronda bunkó csaj is közkedveltebb, mert mégis a kövérkésebb lányok a legkevésbé vonzóak...

Anyádat!

2019. febr. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!