Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok 3 év korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 3 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel facebookon majdnem mindennap beszélünk. és mondta h nagyon tetszek neki meg h szeret.. (nekem is és én is érzek valamit iránta) sok az a 3 év szerintetek ha összejönnénk?
2012. szept. 9. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy hány évesek vagytok.
2012. szept. 9. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha elmúltál 15 akkor nem.
2012. szept. 9. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem

18/l

2012. szept. 9. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ha az életkorotok 15 a 18-hoz, abban a korban az még soknak számíthat, de pl. 22 a 25-höz már jelentéktelen különbség. De a korkülönbség nem mindig számít. Fiúban és lányban is vannak korán és későn érő típusok. Lehet egy lány 16 évesen már érett gondolkodású, önálló életet élő, és lehet egy srác 32 évesen még anyura támaszkodó. Előbbi fiúban nem jellemző, utóbbi lányban szintén gyakori. És az sem mindegy, hogy ha tizenévesek vagytok, melyikőtök az idősebb. Egy 18 éves lány és egy 15 éves fiú szerintem max. szexnél jöhet szóba.
2012. szept. 9. 14:38
 5/8 A kérdező kommentje:
én 15. ő 18 múlt augusztusban
2012. szept. 9. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem nem vészes. 15/f
2012. szept. 9. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, nem olyan vészes a dolog.
2012. szept. 9. 15:25
 8/8 Geta96 ***** válasza:
Nem a kor számít.
2012. szept. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!