Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet manapság rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság rendes fiúkkal találkozni? Csak az "ismerősöm ismerőse" a biztos megoldás?

Figyelt kérdés

Nem járok diszkóba/szórakozóhelyekre és nem is akarok olyan fiút, aki a "csőnacis-lentvanagatyám-vágánygyerekvagyok" típus. Inkább egy rendes, normális srác kéne, aki nem akad ki ha nem plázázni járok esős hétvégén, hanem inkább olvasok :) Viszont fogalmam sincs, hogy hol lehetne ismerkedni a városban, és a barátnőimnek sincs olyan ismerőse, aki szóba jöhetne.

A társkereső oldalak meg tudjuk, mire mennek ki... :)

16L

2012. szept. 8. 22:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
FB is akár, ha gondolod kezd velem :D, bár én Pesten csak suli idő alatt vagyok fent. 19/F
2012. szept. 8. 22:42
 22/34 anonim ***** válasza:

Gáz, ha lányként ráírsz valakire facebookon, hogy lenne-e kedve találkozni!

Sportokkal hogy állsz?

2012. szept. 8. 22:44
 23/34 A kérdező kommentje:

20: Igazad van, de reménykedem még. Bátyám is normális, a haverjai is (bár nagyon nem az én eseteim, de úgyamúgy rendesek) így reménykedem.

Nem voltam egy túl sportos, még most se vagyok de nyáron elkezdtem kung-fuzni, abban talán még lehet valami. :)

2012. szept. 8. 22:48
 24/34 anonim ***** válasza:
Nem gáz az, ez csak egy hülye tévhit.
2012. szept. 8. 22:49
 25/34 anonim ***** válasza:
51%
Én is kung-fuzom:D (2 éve)16/F
2012. szept. 8. 22:58
 26/34 anonim ***** válasza:
Fb-n én olyatis csináltam már,hogy ismerősöm ismerőse megtetszett bejelöltem,és visszajelölt rám írt hogy honnan ismerem ,miért jelöltem,kitaláltam egy sztorit h véletlen vagy valami,és elindult a beszélgetés:D utána már tali és tökjó volt minden:P de ez csak egy példa és lehet hülyeség,damúgy sokféleképpen lehet fb.n
2012. szept. 8. 23:02
 27/34 anonim ***** válasza:

olvasni utálok de néha van olyan könyv amibe hasznos infok vannak amiket hasznosíthatok hogy előrébb jussak az életbe, ha történetekre vagyok kíváncsi akkor anime/manga/élőszereplős film/sorozat

Bulizni se járok csak néha, és ahogy én látom mindig vmi seg*nél kötnek ki a legaranyosabb lányok is (persze szakítás az elkerülhetetlen :D)

F19 miskolc

2012. szept. 9. 01:47
 28/34 anonim ***** válasza:
Vannak rendes pasik. Csaj a legtöbbjük, vagy ronda, vagy nincs önbizalma. Én példáuk alapból egy alacsony kis törpe vagyok :D
2012. szept. 9. 22:03
 29/34 anonim ***** válasza:
megtalálta már
2012. szept. 10. 23:16
 30/34 A kérdező kommentje:

A kérdésen felbuzdulva sokan írtak (bár tényleg helyekre lettem volna kíváncsi :D).

Szóval akinek van még esetleg ötlete, ossza meg velem/velünk :)

2012. szept. 11. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!