Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság rendes fiúkkal találkozni? Csak az "ismerősöm ismerőse" a biztos megoldás?
Nem járok diszkóba/szórakozóhelyekre és nem is akarok olyan fiút, aki a "csőnacis-lentvanagatyám-vágánygyerekvagyok" típus. Inkább egy rendes, normális srác kéne, aki nem akad ki ha nem plázázni járok esős hétvégén, hanem inkább olvasok :) Viszont fogalmam sincs, hogy hol lehetne ismerkedni a városban, és a barátnőimnek sincs olyan ismerőse, aki szóba jöhetne.
A társkereső oldalak meg tudjuk, mire mennek ki... :)
16L
Gáz, ha lányként ráírsz valakire facebookon, hogy lenne-e kedve találkozni!
Sportokkal hogy állsz?
20: Igazad van, de reménykedem még. Bátyám is normális, a haverjai is (bár nagyon nem az én eseteim, de úgyamúgy rendesek) így reménykedem.
Nem voltam egy túl sportos, még most se vagyok de nyáron elkezdtem kung-fuzni, abban talán még lehet valami. :)
olvasni utálok de néha van olyan könyv amibe hasznos infok vannak amiket hasznosíthatok hogy előrébb jussak az életbe, ha történetekre vagyok kíváncsi akkor anime/manga/élőszereplős film/sorozat
Bulizni se járok csak néha, és ahogy én látom mindig vmi seg*nél kötnek ki a legaranyosabb lányok is (persze szakítás az elkerülhetetlen :D)
F19 miskolc
A kérdésen felbuzdulva sokan írtak (bár tényleg helyekre lettem volna kíváncsi :D).
Szóval akinek van még esetleg ötlete, ossza meg velem/velünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!