Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság rendes fiúkkal találkozni? Csak az "ismerősöm ismerőse" a biztos megoldás?
Nem járok diszkóba/szórakozóhelyekre és nem is akarok olyan fiút, aki a "csőnacis-lentvanagatyám-vágánygyerekvagyok" típus. Inkább egy rendes, normális srác kéne, aki nem akad ki ha nem plázázni járok esős hétvégén, hanem inkább olvasok :) Viszont fogalmam sincs, hogy hol lehetne ismerkedni a városban, és a barátnőimnek sincs olyan ismerőse, aki szóba jöhetne.
A társkereső oldalak meg tudjuk, mire mennek ki... :)
16L
Az a legfontosabb, hogy ne úgy állj a témához, hogy mindenképpen barátot akarsz szerezni, mert akkor azt megérezzük és egyesek akár túl könnyű prédának fognak tartani-csak arra kellesz majd.
Tarts nyitva a szemed, de nem tudok ennél bölcsebb tanácsot adni.
Nekem pont az a problémám, hogy úgy be vagyok táblázva az edzéstől a kölyökkutyáif, hogy nem tudnék elég időt fordítani a lányra, így most nehéz a helyzet..
Ha megvilágosodsz és rájössz, hogy hol van egy ilyen közösség, vagy pub, akkor írd meg légy szíves, mert engem is érdekel , csak ugye a másik oldalról nézve ;)
17F
Tömegközlekedésen túl cikinek érzem leszólítani valakit. Főleg lányként (én még a "fiú hódítson" elvet kedvelem :) ).
FB-n meg hol kezdhetném? Vadidegeneket vagy ismerős-ismerősét szemeljek ki inkább?
Van egy rossz hírem
Ahhoz nagy szerencse kell hogy találjál egy rendes fiút aki jóképű is egyben.De szimplán már egy rendes fiút is nehéz találni.Talán nagyobb esélyed lenne megnyerni az 5-ös találatot a lottón.Na jó azért ez túlzás volt de gondolom érted a lényeget.Sajnos emberek lakják ezt a Földet így a 95%-uk reménytelen eset.Talán ha állatok lennénk akkor jobb lenne a helyzet mert azok feltétel nélkül szeretnek,például a kutyák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!