Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet manapság rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság rendes fiúkkal találkozni? Csak az "ismerősöm ismerőse" a biztos megoldás?

Figyelt kérdés

Nem járok diszkóba/szórakozóhelyekre és nem is akarok olyan fiút, aki a "csőnacis-lentvanagatyám-vágánygyerekvagyok" típus. Inkább egy rendes, normális srác kéne, aki nem akad ki ha nem plázázni járok esős hétvégén, hanem inkább olvasok :) Viszont fogalmam sincs, hogy hol lehetne ismerkedni a városban, és a barátnőimnek sincs olyan ismerőse, aki szóba jöhetne.

A társkereső oldalak meg tudjuk, mire mennek ki... :)

16L

2012. szept. 8. 22:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy ezt hülyeségnek fogod tartani de facebookon is elég jól lehet ismerkedni.Az írásából pedig lefog jönni,hogy mit akar ha talira kerül a sor:) Én már találkoztam sok rendes pasival ott,vanna onnan haverjaim de volt akivel ott jöttünk össze és majdnem 1évig jártunk,meg gép előtt ülve talán először könnyebb is beszélgetni.
2012. szept. 8. 22:33
 12/34 anonim ***** válasza:
Szerintem meg mégis csak menj el egy szórakozóhelyre, nem csak divathomárok járnak oda, bőven lehet találni olyan fiúkat is, akik épp egy hozzád hasonló lányt keresnek. Csak ők általában nincsenek annyira előtérben. :) Amúgy meg esetleg könyvtár, bár oda nem csajozni járnak a férfiak. Az iskoládban nincs senki?
 13/34 Rainbowinthedark ***** válasza:
7-es vonala(7 7e 173 173e,49-es villamos,4-es 6-os villamos 1-es villamos metrók talán a legforgalmasabb vonalak tény hogy több az érdekes alak mint a normális tegnap pl.: egy 19-nél fiatalabb éves lány kisgyerekkel...)
 14/34 Rainbowinthedark ***** válasza:
ez hülyén jött ki 173e-vel befejeződik a zárójel
2012. szept. 8. 22:34
 15/34 anonim ***** válasza:
Akár itt is. Sosem tudhatod hol futsz bele egy normálisba. 19/F
2012. szept. 8. 22:35
 16/34 anonim ***** válasza:

Az a legfontosabb, hogy ne úgy állj a témához, hogy mindenképpen barátot akarsz szerezni, mert akkor azt megérezzük és egyesek akár túl könnyű prédának fognak tartani-csak arra kellesz majd.

Tarts nyitva a szemed, de nem tudok ennél bölcsebb tanácsot adni.

Nekem pont az a problémám, hogy úgy be vagyok táblázva az edzéstől a kölyökkutyáif, hogy nem tudnék elég időt fordítani a lányra, így most nehéz a helyzet..

Ha megvilágosodsz és rájössz, hogy hol van egy ilyen közösség, vagy pub, akkor írd meg légy szíves, mert engem is érdekel , csak ugye a másik oldalról nézve ;)

17F

2012. szept. 8. 22:39
 17/34 A kérdező kommentje:

Tömegközlekedésen túl cikinek érzem leszólítani valakit. Főleg lányként (én még a "fiú hódítson" elvet kedvelem :) ).

FB-n meg hol kezdhetném? Vadidegeneket vagy ismerős-ismerősét szemeljek ki inkább?

2012. szept. 8. 22:39
 18/34 anonim ***** válasza:
Ha ugyan nem lenne éppen összetörve a szívem azt mondanám ismerkednék veled.Normális vagyok,magas,sportos.Viszont nem nagyon sszoktam a városban mászkálni,esetleg koncerteken,meg tömegközlekedésen.16/F
2012. szept. 8. 22:41
 19/34 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok selyemfiú, és irritálnak a plázacicák. :D
2012. szept. 8. 22:41
 20/34 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hírem

Ahhoz nagy szerencse kell hogy találjál egy rendes fiút aki jóképű is egyben.De szimplán már egy rendes fiút is nehéz találni.Talán nagyobb esélyed lenne megnyerni az 5-ös találatot a lottón.Na jó azért ez túlzás volt de gondolom érted a lényeget.Sajnos emberek lakják ezt a Földet így a 95%-uk reménytelen eset.Talán ha állatok lennénk akkor jobb lenne a helyzet mert azok feltétel nélkül szeretnek,például a kutyák

2012. szept. 8. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!