Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik nem alkuszik meg először a külsőt tekintve és lesz olyasvalakivel, aki külsőre nem annyira az esete?
Hééééjjjjjjj kedves #3ka azért nem mindenki ilyen... 16/vagy és nem csak a külső számít...
annyi, hogy ne legyen kövér és igénytelen.
Ti hol éltek? Ma már ott tartunk, hogy középszerű (vagy egyenesen ronda) csajok széles tömegei szépségistennőnek képzelik magukat. Ez bizony óriási probléma, mert az igényeiket is eszerint alakítják.
Tehát egy átlagos férfinak esélye sem lehet egy átlagos nőnél, mivel az messze átlagon felüli "álompasiban" gondolkozik.
Az igényeikből pedig egyáltalán nem hajlandóak engedni, inkább pi.csáskodnak tovább egyedül túl a harmincon is.
a Nők!
mostanában csak azt hallom h nem tetszik a külsőd és akkor nem is kellesz :( és ezt fiúk mondják!
14/L vagyok és nem a külső a legfontosabb! legalább is nekem.Nekem a belső a legfontosabb a külső csak egy kicsit játszik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!