Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Összejönnétek egy lánnyal úgy, hogy hozzá soha nem lehet felmenni?

Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim ezen a téren rettentően maradiak és konzervatívak, azt mondják,hogy az ő házukba nem hozhatok be egy fiút se, amíg ők tartanak el. :S Nem értem, hogy ez miért jó, de eddig ez minden fiút zavart akivel randiztam és össze se jöttem velük... pedig nem is vagyok annyira fiatal, 18 éves vagyok.
2009. júl. 29. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szia!

eleinte azt hittem, amikor olvastam, hogy hasonló helyzetben voltam, mint te, de rájöttem, hogy nem.

ez 18 éves korban már azért eléggé húzós... nekem pedig csak anyám ilyen, apám nagyon rendes, és igyekszik engedékeny lenni.

sajnos ha ez a helyzet, nincs mit tenni nagyon... nekem a sok sok sok sok sok beszélgetés vált be. de hidd el, ha a barátom ilyen lenne, én járnék vele attól még. ettől függetlenül lehet barátod!:) maximum majd hozzá jártok föl, ha ez megoldható. ritka az olyan pár, ahol mindkét család ilyen.

2009. júl. 29. 13:10
 12/15 Naga_Chevalier ***** válasza:
100%

A megoldás igen egyszerű, legalábbis tudok egy nagyon egyszerű félmegoldást!!! :)

Nem csak a házatokban találkozhattok a szüleiddeel nem de?

Menjetek el étterembe vagy beszélj a szüleiddel hogy CSAK egy vacsora erejéig had jöjjön el hozzátok. És utánna el is huzza a csikot.

Remélem ez segíteni fog.

2009. júl. 29. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló, ez egy nagyon jó ötlet! Talán úgy lehetne még elfogadhatóbbá tenni a helyzetet szüleid számára Kedves Kérdező, hogy ha a vacsit is semleges helyen csináljátok, egy vendéglőben-és itt nem puccos helyre gondolok. Vagy ne rögtön ajtóstul a házba: először csak véletlenül fussatok össze szüleiddel az utcán:)
2009. júl. 29. 14:16
 14/15 anonim válasza:
7%

Légy lázadó!!!

Mesélek egy történetet.

Anyumék soha nem akartak elengedni sehova. nem mehettem el csak 9-ig

Majd fogtam magam és elszöktem.És mondtam nekik hogyekkor meg ekkor jövök este 7 helyett hajnal 3 kor mentem haza.

Utánna hozzá szoktak ehez még mindig morognak hogy mér mek olyen későn haza de megengedik. Te tedd ugyan igy a barátoddal viddfel egyszer de titokban és utánna hagyd meglássák... vita lesz erre készülj fel

De elöbb vagy utobb emgszokják.

2009. júl. 29. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha én ezt annak idején megtettem volna, apám szíjat hasított volna a hátamból, az tuti :D

Kedves kérdező, talán vallásosak a szüleid, és azért nem engedik, hogy nálatok aludjon egy fiú? A fiúhoz elengednének téged aludni? Nem tudom elképzelni, hogy más okuk legyen rá, 18 éves korban azért már elég gáz, hogy ennyire megszabják, mit csinálhatsz. Beszéld meg velük, kérdezd meg, miért nem engedik!

2009. júl. 29. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!