Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Összejönnétek egy lánnyal úgy, hogy hozzá soha nem lehet felmenni?

Figyelt kérdés
Sajnos a szüleim ezen a téren rettentően maradiak és konzervatívak, azt mondják,hogy az ő házukba nem hozhatok be egy fiút se, amíg ők tartanak el. :S Nem értem, hogy ez miért jó, de eddig ez minden fiút zavart akivel randiztam és össze se jöttem velük... pedig nem is vagyok annyira fiatal, 18 éves vagyok.
2009. júl. 29. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

hát hallod, ilyen szülőket ...

küldd el őket pzsichológushoz !!

2009. júl. 29. 12:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha a mi házunkba bármikor följöhetne. Viszont eszem ágában sem lenne soha olyan nővel járni, aki nem lenne hajlandó hadat üzenni a szüleinek szükség esetén.
2009. júl. 29. 12:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor itt az ideje önállósodni. Meló? Külön albérlet?
2009. júl. 29. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Ha valaki tényleg szeret akkor ez nem fogja visszatartani szerintem.
2009. júl. 29. 12:33
 5/15 A kérdező kommentje:

főiskolára fogok járni szeptembertől, ráadásul fizetni is kell érte (nem költségtérítéses, csak angol nyelvű a képzés) és így nem nagyon tudok elköltözni...

már próbáltam velük beszélni, de azt mondták,hogy akkor mehetek ahova akarok, ha fiút hozok fel és ők semmi támogatást nem adnak :S:S csak ebben ilyen hülyék, más dolgokban normálisak, megadnak nekem mindent... mit lehetne velük kezdeni?

2009. júl. 29. 12:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én beszélnék velük hogy ez neked így nagyon rossz és 18 éves felnőtt ember vagy szóval szeretnél párt találni magadnak mert ez az élet rendje. Egyszer úgyis eljön ez az idő és nem tudnak ellene mit tenni.
2009. júl. 29. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én se hozom haza szinte soha a barátomat, mert nagyon pici a lakás, és hát ez olyan zavaró. Ha valaki csak egyet köhint, már azt hallani a másik szobában, nem még a beszélgetést, vagy esetleg valami mást...;)

De a barátom nem tesz érte szemrehányást, őt nem zavarja, hogy nálunk szinte sose vagyunk, elfogadja hogy ez van, szeret engem annyira.

19/L

2009. júl. 29. 12:53
 8/15 anonim ***** válasza:
52%
Kollégiumba nem mehetnél?
2009. júl. 29. 12:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem anno sem volt akadály, most sem lenne az.
2009. júl. 29. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem mehetek be a barátomékhoz, mert a szülei nem szeretik ha ott vagyok. De ettől még ugyan úgy szeretem a barátomat. Elvégre nem a szüleivel járok, hanem vele. A szüleivel sincs bajom, csak fáj, hogy nem is kíváncsiak rám. Szerintem ha valaki szeret, akkor a problémáddal együtt szeret, és nem fogja befolyásolni a kapcsolatot, hogy nálatok nem lehettek.
2009. júl. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!