Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Összejönnétek egy lánnyal úgy, hogy hozzá soha nem lehet felmenni?
hát hallod, ilyen szülőket ...
küldd el őket pzsichológushoz !!
főiskolára fogok járni szeptembertől, ráadásul fizetni is kell érte (nem költségtérítéses, csak angol nyelvű a képzés) és így nem nagyon tudok elköltözni...
már próbáltam velük beszélni, de azt mondták,hogy akkor mehetek ahova akarok, ha fiút hozok fel és ők semmi támogatást nem adnak :S:S csak ebben ilyen hülyék, más dolgokban normálisak, megadnak nekem mindent... mit lehetne velük kezdeni?
Én se hozom haza szinte soha a barátomat, mert nagyon pici a lakás, és hát ez olyan zavaró. Ha valaki csak egyet köhint, már azt hallani a másik szobában, nem még a beszélgetést, vagy esetleg valami mást...;)
De a barátom nem tesz érte szemrehányást, őt nem zavarja, hogy nálunk szinte sose vagyunk, elfogadja hogy ez van, szeret engem annyira.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!