Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált a társkeresés egyesek számára elfoglaltsággá?
10-es vagyok, köszönöm szépen a megerősítéseket.
Igen, értem, amit írtok, bele lehet unni. Én 2 évig voltam tag, de volt olyan, hogy fél évig nem is írtam senkinek, mert elegem lett már belőle, hogy senkivel sem sikerül. De aztán beléptem megint, mert én tényleg úgy láttam, hogy máshogy egyszerűen nem fogok tudni megismerkedni senkivel.
Most már jobb a helyzet, mert lehet képet is feltenni, ezelőtt 10 évvel még elég nagy macera volt, alig volt valakinek scannere. De már akkor is megfogadtam, hogy kép nélkül nem találkozom senkivel, oldja meg valahogy. Szóval ha küld képet, meg leveleztek előtte egy darabig, akkor olyan nagy csalódás nem érhet.
Annyiban igaza van a kérdezőnek, hogy azt nem értem, hogy a tinik miért csinálják. Nekik még sok a lehetőségük. De talán tetszik nekik, ennek is megvan a maga pikantériája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!