Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vált a társkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vált a társkeresés egyesek számára elfoglaltsággá?

Figyelt kérdés
Miért nem hagyatkoznak a spontán helyzetekre? Manapság csak akkor találhat valaki párt, ha ilyen nagyon akarja?
2012. szept. 7. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es...annyira igazad van...közel a 30hoz elmondhatom,hogy sajnos 10 évvel ezelőtt is hasonló volt a helyzet....senki nem szólít le senkit....de én ráuntam a netes ismerkedésre,és inkább vagyok egyedül,minthogy elmondhassam, hogy a sokadik hapsi akihez közöm volt is a netről volt...szóval bennem meg ez van már..elég volt :D
2012. szept. 7. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
A 10-es hölgy tökéletesen leírta. Maximálisan egyetértek. Az emberek többségének nem olyan a mindennapi környezete, életvitele ami alkalmas lenne az ismerkedésre.
2012. szept. 7. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
21 éves koromig vártam a spontán helyzetekre, de csak nem jött oda egy lány sem hozzám, hogy én kellek neki. Szóval elkedztem azóta csajozni és máris lesmároltam két lányt is, igaz csak buliban, de számomra ez is hatalmas eredmény, ahhoz képest, hogy azelőtt egy lány sem jött.
2012. szept. 7. 23:40
 14/14 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, köszönöm szépen a megerősítéseket.

Igen, értem, amit írtok, bele lehet unni. Én 2 évig voltam tag, de volt olyan, hogy fél évig nem is írtam senkinek, mert elegem lett már belőle, hogy senkivel sem sikerül. De aztán beléptem megint, mert én tényleg úgy láttam, hogy máshogy egyszerűen nem fogok tudni megismerkedni senkivel.

Most már jobb a helyzet, mert lehet képet is feltenni, ezelőtt 10 évvel még elég nagy macera volt, alig volt valakinek scannere. De már akkor is megfogadtam, hogy kép nélkül nem találkozom senkivel, oldja meg valahogy. Szóval ha küld képet, meg leveleztek előtte egy darabig, akkor olyan nagy csalódás nem érhet.

Annyiban igaza van a kérdezőnek, hogy azt nem értem, hogy a tinik miért csinálják. Nekik még sok a lehetőségük. De talán tetszik nekik, ennek is megvan a maga pikantériája.

2012. szept. 8. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!