Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik 1 fiú és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik 1 fiú és nem tudom hogy neki bejövök-e? Mik azok a jelek

Figyelt kérdés
az iskolakezdésnél találkoztam vele először 1 buszmegállóban, nagyon bejött és amikor a szemébe néztem tudtam tartani a szemkontaktust nem úgy mit a legtöbb emberrel és mostanában arra kapom a fejem hogy bámulom és néha mintha visszanézne de nem biztos, a kezem most megsérült de nem toom csak azért néz rám mert nyominak talál ma mégis valahogy más volt mint eddig nem toom ennél jobban kifejteni mit gondoltok?
2012. szept. 7. 19:45
 1/8 Rainbowinthedark ***** válasza:
én többször csak azokra a lányokra szoktam visszanézni akik bejönnek
2012. szept. 7. 19:47
 2/8 A kérdező kommentje:
még van 1 problem nem tudom hányadikba jár és mivel kilencedikes vok nem lenne ciki ha belezúgok?
2012. szept. 7. 19:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Melyik város ez?
2012. szept. 7. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
miért?
2012. szept. 7. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak mert nekem is volt egy hasonló esetem ezért kérdezem, hogy melyik város? :D
2012. szept. 7. 21:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Oroszlány
2012. szept. 8. 09:04
 7/8 anonim ***** válasza:
bocs én vook az aki a kérdést feltette csak töröltem magam igazából az egyik barátnőm ügyét írtam le sajnálom a hazugságot ő megkérte hogy a dolgot töröljem mert nem tetszik neki hogy véleményezik az életét de mivel nem lehet nem szeretnék több véleményt max privben kössz a megértést
2012. szept. 8. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
én vok az az ember akiről szól ez az egész engem még érdekelnek a válaszok
2012. szept. 22. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!