Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak magasságát így lehetne besorolni? Ti melyikbe vagytok? Többi lent.
170 cm alatt - NAGYON alacsony
170-175 cm között - alacsony
175-180 cm között- átlagos
180 cm felett - magas
Persze, hogy van. Nekunk ugyan nem a hagyomanyos ertelemben vett kapcsolatunk volt, de azert sokszor mentunk egyutt erre, arra es nem szegyelltem sosem, hogy alacsonyabb nalam.
Amugy aki a BMW-t irta!
Nem megbantani akarlak, de a Te irasodbol olyan "sertettseg", duh es dac erzodik ki, hogy ha eloben is igy beszelsz, akkor nem csodalom, hogy elutasitanak. Bocsi.
Nem így születtem. Ilyen lettem a sok éven át tartó visszautasítástól, de még mindig próbálom felvenni a legjobb formámat optimistább napjaimon, de az eredmény továbbra sem változik. Eközben pedig figyeltem a társadalmat. Csak nekem sokakkal ellentétben (nem nagyképűség, tanáraim, ismerőseim is bizonyíthatják) sokkal objektívebb látásmódom van. Tehát észreveszem azt is, mikor az utcán elhaladó párok egyforma magasak, vagy nagyon ritkán mikor alacsonyabb a férfi.
A sértettség talán abból adódik, hogy én mindig alfahím akartam lenni, sosem elégedtem meg a családos, gyerekes, pisis-kakis pelenkát cserélő monogám férfitípus szerepkörével.
De a rohadt magasság miatt rám csak ez a sors vár. Mert a csajozásba fektetett megtérülési arány miatt alig terem babér és lassan már nem lesz olyan nő az országban, akit ne szólítottam volna le.
Peggy:De viszont van ellentét is.Mikor a 152 centis lány is 180 centis fiút akar.Én reménykedek most mert van egy 160 centis lány :)
Utolsó:Hány centi vagy? Nem hiszem hogy nálam kisebb..Szerintem meg találod az igazit!
A fokozatos visszautasitas frusztraciot okozott, megertem amugy.
Nekem peldaul kifejezetten kis mellem van. Volt olyan, hogy megmondta a srac, hogy nagyon jo fej vagyok, tetszem is meg minden, de ezert... Hallgattam a sok szexista viccet a kis mellekkel kapcsolatban. De sosem hagytam, hogy lelkileg megtorjenek. Senki sem tokeletes es inkabb legyel alacsony, mint egyeb jellembeli, vagy ertelmi hianyossagok legyenek! En elfogadtam magam igy, sot, szeretem. Fejben el kell donteni!
Azt is vallom, hogy majd akkor jon, ha nem varod, nem keresed...
Nem szabad altalanositani! Vannak nok, akiknek jokepu, gazdag, magas pasi kell csakis es kizarolag.
De van egy csomo lany, aki csak szeretni akar egy normalis pasit.
Az en pasimnak gyonyoruen kidolgozott teste van, de akar hiszitek, akar nem, nem ezert jottem vele ossze. Imadnivalo lenye van.:)
Eleinte nem akartam tole semmit, kitarto volt, nem nyomulos, jol ereztem magam vele, rengeteget dumaltunk es eszrevetlenul szerettem bele.
Szerintem a legelso lepes, hogy belsoleg szinkronba kerulj magaddal! Elj harmoniaban azzal, "amid" van! Ez megerzodik majd a viselkedeseden is!
Ha Te nem tudod szeretni magad, mas hogyan lenne kepes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!