Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ült már ki randin az orrotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ült már ki randin az orrotokra egy fika?

Figyelt kérdés
Kimentem randi közben mosdóra és olyat rottyantottam, hogy a könnyem kicsordult. Kézmosás közben kifújtam az orrom, miután papírral jól megtöröltem azt, odafigyelve, hogy nehogy ottmaradjon rajta a bányakincs. Mikor visszamentem a csaj elkezdtett sírva nevetni, akkor vettem észre (kezemmel tapogatva), hogy mégis kiült az alattomos. Pedig direkt odafigyeltem előtte és kétszer is kifújtam. Azóta írtam neki msg-n, de nem jön válasz. Lehet, hogy ezt buktam? Ha már 1x odafigyelek, mit csináljak még, hogy ilyen többet ne forduljon elő??!
2012. szept. 7. 10:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még mindig jobban jártál, mintha "csokis" kézzel jöttél volna ki...
2012. szept. 7. 10:59
 2/12 anonim ***** válasza:
igen nekem már "ült" meg kell enni és jobb lesz :)
2012. szept. 7. 11:01
 3/12 anonim ***** válasza:
szard le.:)
 4/12 anonim ***** válasza:
igen nekem már "ült" meg kell enni és jobb lesz :)
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát ez extra gáz öregem!

Örüljél neki, hogy végigülte a randit!Ennél a csajnál már nem rúgsz labdába, az tutkó! Figyeljél oda máskor, mer a csajok nem bírják a fikásokat!

2012. szept. 7. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Azé röhögött, me a taknyosorrú öccsére emlékeztetted! :)
2012. szept. 7. 11:13
 7/12 anonim ***** válasza:

de jót röhögtem :D jó a megfogalmazás :D muszáj volt itthon felolvasnom...:D

no de viccet félre téve...lehet azért nem jött válasz mert nem volt gépnél (gondolom az msg az az msn akart lenni)

N23

2012. szept. 7. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
én ültem már be úgy randira h tiszta g**i volt a szám széle...
2012. szept. 7. 13:04
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Nekem ebből az a tanulság, hogy (ahogy Murphy mondja) "ami elromolhat az el is romlik". Magyarul a fika rajtam kívül álló ok miatt került az orromra, hiszen én a legnagyobb elvárható gondossággal jártam el megtisztítva azt kétszer is, szándékosan szem előtt tartva, hogy nehogy megtörténjen az, ami a végén megtörtént. De ha nem az én hibám az, hogy így jártam, akkor valószínűleg valami "külső erők" akartak megmenteni engem ettől a csajszitól, amelyekbe én kicsi vagyok, hogy belelássak. No mind1. Szóval ha emiatt nem lesz folytatása a dolognak, akkor jobb is így.
2012. szept. 7. 13:43
 10/12 A kérdező kommentje:

7-es, örülök, hogy jól szórakoztál, így utólag végigolvasva én is :-)

msg, igen, msn, csak valamiért a "messanger" szó járt a fejemben és azt rövidítettem le.

2012. szept. 7. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!