Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lenne értelme egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lenne értelme egy lányhoz, akit látásból ismerek odamenni, mondani neki, hogy szimpatikusnak találom majd elhívni valahová mondjuk sétálni, fagyizni vagy valami ehhez hasonló? 16/f

Figyelt kérdés

2012. szept. 6. 20:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
csapj a lovak közé öcskös :)
2012. szept. 13. 19:34
 12/15 anonim válasza:
Én nagyon örülnék ha csak így megszólítanának. Nagyon bátor és aranyos dolog. Sok sikert a csajnál!
2012. szept. 13. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám, hogy szimpatikus nekem. Csak odamennék és csevegnék vele valami aktuális dologról, ami éppen adódik. S utána elhívnám valahová. Vagy rögtön, de ha épp nem ér rá, akkor valami időpontban megegyeznék vele ha benne van.

7-es válaszolónak: szerintem ma már oda lehet menni egy lánynak is, csak több színészkedés kell. Valami apró ürügy, csak annyira, hogy onnan tudja, hogy létezel. S ha bejössz neki, akkor már átveszi az irányítást és kezdeményez. S ráadásul akkor még azt is hiszi, hogy az ő agyában gyúlt fény, s ő találta meg téged, s nem fordítva. Így: hajrá légy találékony! ;)

2012. szept. 13. 19:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: ÍRD MÁR KI AZT A TETVES "É" BETŰT MERT LEVÁGOM A VASTAGBELED!!!! Amúgy én is ezt csináltam a barátnőmmel, LEVÁGTAM A VASTAGBELÉT!
2012. szept. 13. 19:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy lányhoz?? Ilyen hozzáállással legalább 30-hoz kell hogy odamenjél hogy egy könnyűvérűt találj aki esetleg el is megy veled.

Látszik, hogy fogalmad sincs hogy miről szól a leszólítás, meg hogy kihez érdemes egyáltalán odamenni.

2012. szept. 13. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!