Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok nő, akivel beszélgetek különböző közösségi oldalakon (pl facebook ), az egyik nap beszélget velem, de a másik nap már nem. Miért van ez?
Sziasztok.
Sok nővel szoktam beszélgetni,ismerkedni a neten,legtöbbjük vissza se ír,de aki vissza ír másnap már nem válaszol vissza.
Külsőleg nem nézek ki rosszul,sportos alkatom van,normálisan,kulturáltan beszélgetek.Akivel nem rég beszéltem nővel,annak tetszettem,de másnap mikor rá írtam,hogy szia hogy vagy,már nem írt vissza pedig fent volt.
Miért van ez?
Hmm hát nem vagyok plasztikai sebész,de értelek :D
De nem tudom elhinni,hogy minden nő a pénzre hajtana.
A nőknek ez a dolguk. Aznap 35-en irnak rá, épp igy mint te, majd biztos azt választja aki a híd alól ir. Ha már az első szűrőn sem jutsz át ne eröltesd. Vagy hazudj.
Sokan csinálják:-)
A lényeg az, hogy tedd Magad érdekessé a lány/nő szemében!De tényleg ne a "milyen zenét szeretsz"-el hódíts, mert az gáz! :)
Érezze, hogy érdekel Téged és kíváncsi vagy rá! És nem csak du.gni akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!