Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk van itt köztetek olyan akit mindig elutasitanak a lányok? Mi az oka? Nem érzitek bitang rosszul magatokat mikor a haver vagy csak egy járòkelő egy rendkívül szép lánnyal csòkolòzik vadul a közeletekben?
én magamról tudom miért nem kellek, mert 166 cm vagyok.
bármit megadnék ,hogy akkora legyek mint te. 175 cm.
Nem kellenek itt ezek a hülye dumák hogy "legyél pozitív kisugárzású" meg stb. Maradjunk annyiban hogy a kisugárzásod pont nem ér semmit, ha külsőleg olyan vagy amilyen. Ezek mind ilyen álszent dumák, főleg a lányok részéről. Mai világban a külső számít leginkább, továbbá a financiális háttered (bár ez utóbbi ronda külső mellett is működik).
Szóval nem kell itt nyomni ezeket a szövegeket hogy "legyél pozitív, változtass a kisugárzásodon" stb stb, mert mindannyian tudjuk hogy nem az számít elsősorban.
És az is tény, hogy főleg a fiatalabb tinilányoknak, olyan magas elvárásaik vannak, hogy az tényleg félelmetes (és itt most nem az olyan alap dolgokra gondolok hogy igényesség, udvariasság, stb) de viszont ők meg cserébe kb semmit nem tudnak nyújtani. Olyan buta a többségük hogy az elképesztő.
Tudom hogy sokan le fognak most ezért pontozni, de nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!