Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezzek osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek osztálytárssal?

Figyelt kérdés
Szerelmes lettem az osztálytársamba ,nem tudom ,hogy miért tavaly még szinte észre se vettem most meg folyton csak rá gondolok és nem tudom elfelejteni.. Azt nem akarom elmondani neki ,hogy szeretem mert biztos elijeszteném. Mit csináljak ,hogy észrevegyen? Elhívni randira így hirtelen kicsit félek.. Valahogy azt akarom ,hogy észrevegye ,hogy tetszik nekem aztán úgyis látom rajta ,hogy zavarja vagy kölcsönös a dolog.

2012. szept. 5. 23:18
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és 17/F
2012. szept. 5. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
kezdésnek hívd el.. ilyenek. legyél vele kedves.. néha csak úgy öleld meg.. meg stb..
2012. szept. 5. 23:20
 3/9 Rs. ***** válasza:
Szerintem oszt. társal ne kezdj ki.. jobban teszed, ha nem törődsz vele.. hiszen nem 2 percig látod majd.
2012. szept. 5. 23:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Hívjam el hova? Ez már egyenlő a randira hívással szerintem.. Az a baj nagyon félek az elutasítástól..
2012. szept. 5. 23:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Második: Elfelejteni nem tudom ,úgyhogy ez sajnos nincs a lehetőségek között.
2012. szept. 5. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
kísérd akkor el valahova.. ha megy valahova menj oda te is.. és tudsz vele beszélgetni vagy ilyenek bármi.. beszélgess vele..
2012. szept. 5. 23:23
 7/9 anonim válasza:
Hány éves a csaj? Hogy hívják? :))
2012. szept. 5. 23:31
 8/9 Rs. ***** válasza:

Második vagyok:

Elfelejtésre a legjobb megoldás a csajozás

2012. szept. 5. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat kezdetnek pl. josztok ki sulibol, s gondolom tudod merre jar haza, aztan ha elotted megy odalepsz azzal a kifogassal, hogy epp arrafele van dolgod es aztan dumalhatsz vele. Itt szepen beveted a dumalasi tehetseged, aztan mikor elkoszonsz tole megjegyzed, hogy jo volt vele dumalni, remeled lesz meg ra lehetoseg.
2012. szept. 5. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!