Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért félek a lányoktól?
Figyelt kérdés
Nagyon gátlásos és csendes, félénk fiú vagyok tömegben, idegen emberek között főleg. De leginkább szép lányok társasáságában. Mindig is ilyen voltam és ezért sem mertem sosem kezdeményezni lányoknál, illetve másik oka, amiért ilyen félénk vagyok és gátlásos az az, hogy rondának érzem magamat és rosszul érzem magamat a testemben. Úgy érzem nem vagyok méltó a külsőm miatt egy lányra sem, hiszen, ha közelítenék egyhez biztos kinevetne vagy kigúnyolna, elutasítana a rondaságom okán. Na meg mások is látnák és az nagyon égő lenne a számomra. De közben meg rossz így, mert gyakran látok nekem tetsző lányokat és még rájuk nézni is lélegzetvisszafojtva szoktam, rezzenéstelenül. Nem tudom miért vagyok ilyen félénk, ha lányokról van szó, de már jó lenne, ha valaki tudja segíteni, mert én is szeretnék boldog lenni. Nagyon tudnék szeretni, szánalmasan hangzik, de folyton csak szerelemről, csókolózásról, szeretkezésről fantáziálok.2012. szept. 5. 21:02
11/11 anonim válasza:
Csak kezdemenyezz nyugodtan ne feledd a nem a lányoknál igent jelent,ha azt mondja h nem na akor es neki es b@zd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!