Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aludtam randi helyett. Mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aludtam randi helyett. Mivel magyarázzam ezt ki?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút neten, és ma találkoztunk volna először fél háromkor, de én csak most keltem fel 5 perce!!! Felhívtam, de a telefonja ki van kapcsolva! Ha most elindulnék, akkor is 50 perc, mire beérek a városba. Az a baj, hogy most a suli miatt fáradtabb is vagyok, meg pár napja nem alszom valami miatt túl jól, és ma hazaértem 1-re, és gondoltam, hogy egy fél órára ledőlök, még az ébresztőmet is bekapcsoltam, de nem keltem fel! Mit csináljak???

Ez nagyon kínos...

Így még a szemébe se tudnék nézni...

áááá!

L

2012. szept. 5. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérj elnézést és mondd meg neki az igazat. Nem kell a kamu szöveg, ha értelmes srác biztos hogy megérti. Kérj egy új időpontot és meg van oldva a probléma.
2012. szept. 5. 15:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg tudod hogy hol lakik, uzsgyi hozzá valami kis aprósággal, örülne és megbocsátana szerintem.
2012. szept. 5. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
merre laksz? lehet hogy ismerlek
2012. szept. 5. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

A fiú hívott, h merre vagy? Én biztos felhívtam volna az emberkét már azért is, h nem-e lett baja, miért nem jön már.

De amúgy hívd fel és mondd el neki, hogy ébresztőre állított telefonnal ledőltél egy sz@r nap után és nem hallottad meg. Megemlítheted neki ezt is, h Ő se nagyon aggódhatott, h nem hívott, h merre vagy.

2012. szept. 5. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt velem :D vagyis hasonló még 1 éve kb. ledőltem kicsit majd felkeltem fél órával a megbeszélt időpont után..kicsit kínos volt,de írtam sms-t hogy elaludtam kérlek neharagudj,utána még mondta is hogy aranyos vagy, hogy sms-t írtam neki.Később összejöttünk.:) 16F
2012. szept. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!