Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aludtam randi helyett. Mivel magyarázzam ezt ki?
Megismertem egy fiút neten, és ma találkoztunk volna először fél háromkor, de én csak most keltem fel 5 perce!!! Felhívtam, de a telefonja ki van kapcsolva! Ha most elindulnék, akkor is 50 perc, mire beérek a városba. Az a baj, hogy most a suli miatt fáradtabb is vagyok, meg pár napja nem alszom valami miatt túl jól, és ma hazaértem 1-re, és gondoltam, hogy egy fél órára ledőlök, még az ébresztőmet is bekapcsoltam, de nem keltem fel! Mit csináljak???
Ez nagyon kínos...
Így még a szemébe se tudnék nézni...
áááá!
L
A fiú hívott, h merre vagy? Én biztos felhívtam volna az emberkét már azért is, h nem-e lett baja, miért nem jön már.
De amúgy hívd fel és mondd el neki, hogy ébresztőre állított telefonnal ledőltél egy sz@r nap után és nem hallottad meg. Megemlítheted neki ezt is, h Ő se nagyon aggódhatott, h nem hívott, h merre vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!